Mesai bitimi taksi ile eve gideceklerdi, 6 kişinin bıçaklı saldırısına uğradılar! 2 genç hayatını kaybetti

Beşiktaş'ta mesai bitimi eve gitmek için taksi çeviren Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesafe yüzünden kendilerini taksiye almak istemeyen taksici ile tartıştı. O esnada tartışmaya dahil olan alkollü 6 kişi, iki genci bıçaklayarak öldürdü.

Mesai bitimi taksi ile eve gideceklerdi, 6 kişinin bıçaklı saldırısına uğradılar! 2 genç hayatını kaybetti

Bebek Sahili'nde bir teknede çalışan iki arkadaş Engin Göregen ile Mazlum Doğan, dün gece mesai bitiminde saat 01.30 sularında Cevdetpaşa Caddesi'nde taksi çevirdiler. Taksicinin gidilecek mesafiyi beğenmemesi üzerine 2 genç ile taksici arasında tartışma çıktı. O esnada civarda olan ve tartışmaya şahit olan 6 kişi tartışmaya dahil oldu. Alkollü olduğu iddia edilen grup, çıkan tartışmada iki genci defalarca bıçakladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Engin Göregen ve Mazlum Doğan'a ilk müdahaleyi yapmasının ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Vücutlarının farklı yerlerinden bıçaklanan ağır yaralı gençler, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mesai bitimi taksi ile eve gideceklerdi, 6 kişinin bıçaklı saldırısına uğradılar! 2 genç hayatını kaybetti - Resim : 1Olayın ardından kaçan şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.