Telegram ve Signal adlı uygulamaların popülaritesinin artması ile WhatsApp yeni özellik testlerini ardı ardına açıklıyor. Bu özellik can sıkacak

Telegram ve Signal adlı uygulamalar popülaritesi artmaya, rakiplerin güçlenmesi ile birlikte kullanıcı sayısı azalan Facebook Meta tabanlı WhatsAp ise art ardına yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Bu özellik can sıkacak.

Telegram ve Signal adlı uygulamaların popülaritesinin artması ile WhatsApp yeni özellik testlerini ardı ardına açıklıyor. Bu özellik can sıkacak

Geçtiğimiz sene Whatsapp'ın kişisel veriler skandalı ile Whatsapp'ın rakipleri Telegram ve Signal adlı uygulamaların popülaritesi artıyor. Facebook Meta tabanlı Whatsapp yeni özellikler ile açığı kapatmaya çalışıyor. Bu sefer ki bu özellik can sıkacak.

"Silinen mesajları geri getir"

Gelen bilgilere göre WhatsApp'ın silinen mesajları geri getirme özelliğini test etmeye başladığı öğrenildi.

Telegram ve Signal adlı uygulamaların popülaritesinin artması ile WhatsApp yeni özellik testlerini ardı ardına açıklıyor. Bu özellik can sıkacak - Resim : 1Uygulamanın Android tarafında, beta sürümünü kullananlara sunulan yeni özellik ile artık bir mesajı sildiğinizde ekranın alt kısmından bir bildirim karşınıza çıkacak. Bildirimin hemen sağ tarafında bulunan geri al butonuna tıkladığınızda silinen mesajlar geri gelecek. Silinen mesajın geri getirilmesi sadece bu bildirim gidene kadar geçerli olacak ve sadece birkaç saniyeliğine bu özelliği kullanmak mümkün olacak. Konuşmada daha önce silinen mesajlar geri alınamayacak. Sadece yeni sildiğiniz mesajları geri getirebileceksiniz. 

Whatsapp geçtiğimiz günlerde 3 yeni özellik daha duyurmuştu.