WhatsApp'tan 3 yeni gizlilik özelliği! İsterseniz kara listeye alabilirsiniz, İçiniz rahat bir şekilde fotoğraf paylaşın

Çok sayıda kullanıcısını rakiplerine kaptıran WhatsApp yep yeni özellikleriyle hem kullanıcılarını cezbediyor, hem de kaybettiği kullanıcılarını geri alıyor. İşte WhatsApp'ın yep yeni 3 gizlilik özelliği ve ayrıntıları...

WhatsApp'tan 3 yeni gizlilik özelliği! İsterseniz kara listeye alabilirsiniz, İçiniz rahat bir şekilde fotoğraf paylaşın

WhatsApp pandemi zamanında ve birtakım teknik sorunlar nedeniyle telegram ve signal gibi uygulamalara çok sayıda kullanıcısı kaptırmıştı. WhatsApp 2022 yılında yaptığı yeniliklerle kaptırdığı kullanıcıların fazlasıyla geri alma için büyük adımlar atmaya devam ediyor.

Birçok platformda belirli sayıya kadar WhatsApp kullanabilme internetiniz olmadan WhatsApp veri kullanabilme gibi çok sayıda özellikle karşımıza çıkan WhatsApp 3 yeni özelliğini daha yakın zamanda duyurmaya hazırlanıyor.

Gruplardan sessizce çıkın

Artık karda yürüyüp izinizi belli etmeyeceksiniz gruplardan sadece yönetici grup yöneticisine bilgi gidecek şekilde ayrılabileceksiniz. Böylece kimseye hesap vermek durumunda kalmayacaksınız.

Çevrimiçi durumunuzu tamamıyla gizleyin

Artık çevrimiçi durum bilginizi tamamıyla gizleyebileceksiniz önceden WhatsApp'ta çevrimiçi durumu gizleyebiliyordunuz. Ancak online olduğunuzda çevrimiçi bilgisi size halihazırda yazacak kişi tarafından görüntülenebiliyordu. Artık bu durum değişti. WhatsApp bu duruma kalıcı bir çözüm getirdi. Belirli kişileri kara listeye alarak siz çevrimiçi olsanız bile o kişi sizin sohbet pencerenizi açtığı anda bile çevrimiçi olduğunuzu göremeyecek. Bu durumda gönül rahatlığıyla karşı taraftan çevrimiçi olduğunuzu gizleyebileceksiniz.

Fotoğrafınızı karşı tarafla gönül rahatlığıyla paylaşın

Whatsapp'ın yeni özellikleri arasında süreli fotoğraf gönderimi de yer alıyordu. Yani karşı tarafa gönderdiğiniz bir fotoğrafı tek seferde açan kişi fotoğrafı kapattığında artık o fotoğrafa ulaşamıyordu. Ancak bu fotoğrafı ulaştığında ekran görüntüsü aldığında o fotoğrafı defalarca görebilecekti.

WhatsApp buna da kalıcı bir çözüm getirdi. Süreli olarak tek seferlik görüntülemeye ayarladığınız fotoğrafı karşı taraf ekran resmini çekse bile artık ekran görüntüsü alamayacak.

Bu şekilde fotoğrafınızı da karşı tarafa gönül rahatlığıyla gönderebileceksiniz.

WhatsApp'ı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmek için tıklayın