Mesut Özil'den ortalığı sallayan Cristiano Ronaldo paylaşımı

Medipol Başakşehir forması giyen yıldız futbolcu Mesut Özil, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’yu hedef alan haber ve paylaşımlara tepki göstererek, “Medya sadece tık almaya çalışıyor ve kariyeri bitmiş yorumcular Cristiano'nun adını söyleyip dikkat çekmek için kötü sözler söylüyor” ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'den ortalığı sallayan Cristiano Ronaldo paylaşımı

Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası kazanan Mesut Özil, 2022 Dünya Kupası'nın en çok konuşulan ismi olan, yaptığı veya yapmadığı her hareket olay olan Cristiano Ronaldo ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Son olarak kulübü Manchester United ile sorun yaşayan ve Portekiz Milli Takımı’nda aynı problemlerle karşılaşan Ronaldo, son dönemlerin en çok konuşan isimlerin başında geliyor.

Eski takım arkadaşı Ronaldo'ya sahip çıktı

Dünya Kupası'nda mücadele eden Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo'nun İsviçre maçına yedek başlaması sonrası basına yansıyan iddialar yalanlanmıştı. Mesut Özil, Real Madrid'den eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya sahip çıktı.

"Herkes, tarihteki büyük sporculara saygı duymalı"

Ronaldo ile Real Madrid döneminden bir fotoğrafını paylaşan Mesut; "Cristiano için çıkan olumsuz haberlerin sebebini anlamıyorum. Artık hiçbir önemi olmayan yorumcular, onun adını kullanarak tık almaya ve dikkat çekmeye çalışıyorlar. Yakında 38 yaşına girecek ve artık sezonda 50 gol atamaması sürpriz olmamalı değil mi? Her futbolsever onun 20 yıldır dünya standartlarında futbol oynadığını görmekten mutlu olmalı. Yeni nesilden hiç kimsenin onun rakamlarına ulaşabileceğini düşünmüyorum. Sonsuza kadar kendi kategorisinde olacak. Yeni jenerasyondan herhangi birinin onun istatistiklerini yakalayabileceğini düşünmüyorum. Herkes, tarihteki büyük sporculara saygı duymalı." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'den ortalığı sallayan Cristiano Ronaldo paylaşımı - Resim : 1