Selin Ciğerci önce göğüslerini sonra sarı saçlarını değiştirdi

Eski futbolcu Gökhan Çıra ile evliliğini bir çırpıda bitiren adı şimdilerde Fenerbahçeli Metecan James Birsen ile anılan Selin Ciğerci bambaşka bir görüntü ile takipçilerinin karşısına çıktı. ' Evliliğinin izlerini siliyor' dedirten göğüs estetiğinin ardından Selin Ciğerci'nin saç rengi de değişti.

Selin Ciğerci önce göğüslerini sonra sarı saçlarını değiştirdi

Gökhan Çıra ile evliliği ve boşanması ile magazin manşetlerinden inmeyen Selin Ciğerci'den imaj tazeleyen adımlar ardı ardına geliyor. Önce göğüslerinden başlayan Selin Ciğerci radikal bir kararla sarı saçlarından da vazgeçti.

Selin'in çok sevdiği sarı saçlarından vazgeçmesinde annesinin önerilerinin etkili olduğu belirtiliyor. 

 Selin Ciğerci yeni aşkı Metecan James Birsen için güzelleşiyor

Aşk hayatı ile merak uyandıran Selin Ciğeci, eski eşi Gökhan Çıra'nın ardından başka bir sporcu önlü ile anılmaya başlanmıştı. Fenerbahçeli basketbolcu Metecan James Birsen ile birlikte olduğu söylenen Selin Ciğerci'nin ise imaj değişikliğine bu nedenle hız verdiği ve gittikçe güzelleştiği yönünde takipçileri paylaşımlar yapıyor.

En son göğüs silikonlarını büyükmek için estetik ameliyat olduğunu okuduğumuz Selin Ciğerci'nin yeni saç rengi kendisine çok yakışmış görünüyor. Takipçileri de yaptıkları olumlu yorumlarla ünlü isme kendisinde yaptığı değişikliklerde destek oluyor.