Meteorolojiden kritik uyarı! 5 gün etkili olacak

Yarın itibariyle hava sıcaklıklarının yurt genelinde artarak mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu başta olmak üzere genellikle sabah ve gece saatlerinde görülecek olan sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Meteorolojiden kritik uyarı! 5 gün etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yarından itibaren hava sıcaklıklarının yurt genelinde artarak mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu başta olmak üzere genellikle sabah ve gece saatlerinde görülecek olan sis ve pus hadiselerinin görüş mesafesinde azalmaya sebep olacağı tahmin ediliyor.

Sis ve pus hadiselerinin 08.11.2021 Pazartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.

Pastırma sıcakları geliyor

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Türkiye bugün de yağışlı havanın etkisi altında olacak. Ancak hava sıcaklıkları bu gece itibariyle yükseliyor, yağış yurdu terk ediyor. Yarın sabah pastırma yazının başlayacağı ve sıcak havanın 4-5 gün etkisini sürdüreceği bildirildi.

Cuma/Cumartesi
İstanbul: 23-24°
Ankara: 20-21°
İzmir: 27-28°