Meteoroloji İstanbul için tarih verdi! Yağmur bitecek, sıcaklık 14 derece artacak

Meteoroloji yaptığı son güncellemede İstanbul'da yağmurun biticeği tarihi verdi. Bu kış yoğun kar alan ve ardından yağışlı günler geçiren İstanbul'da baharın geleceği tarih belli oldu. Ardından yaz havası İstanbul'a hızlı bir giriş yapacak.

Meteoroloji İstanbul için tarih verdi! Yağmur bitecek, sıcaklık 14 derece artacak

Meteoroloji'nin 19 Nisan Salı günü yaptığı son güncellemeye göre yağışmı günlerin bitmesine sayılı gün kaldı. Bugünün tamamını yağışlı geçirecek İstanbul'da Perşembe günü sıcaklık 12 derece kadar yükselecek.

 İstanbul'da yağmur bitiyor, bahar geliyor

İstanbul'da bugün sağanak yağış devam edecek. Sıcaklık ise 11 derecenin üzerine çıkmayacak. 20 Nisan Çarşamba günü ise İstanbul'da yağmur kısa bir ara verecek ancak hava sıcaklığı çok artmayacak ve 15 derece kadar yükselece.  Çarşamba günkü ılık havaya aldanmayın çünkü 21 Nisan Perşembe günü İstanbul yine yağışlı bir güne uyanacak ve sıcaklık değişmeyecek. 22 Nisan Cuma günü ise İstanbul'da bahar havası yaşanacak. Güneş yüzünü gösterecek ve sıcaklık 25 dereceye kadar çıkacak. 23 Nisan Cumartesi ise güneş İstanbul'u ısıtmaya devam edecek ve sıcaklık 21 derece olacak.