MFÖ'nün yıldızı Özkan Uğur'un öldüğü haberlerine Fuat Güner isyan etti

MFÖ solistlerinden Özkan Uğur, üçüncü kez kansere yakalandı. Bu haberin ardından herkes "Özkan Uğur öldü mü?" diye sorgulamaya başladı. Özkan Uğur'un öldüğü iddialarına MFÖ'nün bir diğer solisti Fuat Güner isyan etti.

MFÖ'nün yıldızı Özkan Uğur'un öldüğü haberlerine Fuat Güner isyan etti

MFÖ'nün solisti Özkan Uğur iki kez yendiği kansere bir kez daha yakalandı. Sevenleri bu habere kahrolurken, Özkan Uğur'un öldüğü dedikoduları sosyal medyaya bomba gibi düştü. İddialara yanıt MFÖ'nün bir diğer solisti Fuat Güner'den geldi. Fuat Güner, arkadaşının öldüğü haberlerine isyan etti.

"Özkan Uğur öldü mü?" sorusuna verilen yanıtlar Fuat Güner'i kızdırdı

Tv100'den Birsen Altuntaş'a konuşan Fuat Güner resmen isyan etti. Güner, "Bir bıkmadılar gitti bu öldürme haberlerinden... Dün beraberdik. Her şey yolunda... Tedavisi iyi ilerliyor. Kendisi de isyan ediyor bu haberlerden... 2 Ekim'de Kuruçeşme'de konserimiz var. Herkesi bekleriz" dedi.

MFÖ'nün yıldızı Özkan Uğur'un öldüğü haberlerine Fuat Güner isyan etti - Resim : 1

Özkan Uğur kimdir?

 Özkan Uğur 17 Ekim 1953'te İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik hayatına 1970'te birçok ünlü ismin de zaman zaman yer aldığı Şerif Yüzbaşıoğlu Orkestrası'nda başladı.

1971 senesinde Kızıltoprak'ta tanıştığı Mazhar Alanson ve Fuat Güner ile ilk grubu Kaygısızlar'la profesyonel bas gitaristliğe başladı. O dönem Sadık Kuyaş da grupta bas gitaristlik yapmaktaydı. Bir süre beraber çaldıktan sonra Kuyaş gruptan ayrıldı ve Uğur grubun tek bas gitaristi oldu.

Kaygısızlar'ın dağılmasından sonra 1972'de Barış Manço'nun kendisine eşlik etmesi için kurduğu rock grubu Kurtalan Ekspres adlı grubun ilk kadrosunda yer aldı ve Ankara Dedeman'daki ilk konserde yer aldı.

1984'te MFÖ olarak ilk albümleri Ele Güne Karşı Yapayalnız ile şöhreti yakaladılar. 1985'te Diday Diday Day ve 1988'de Sufi şarkısı ile olmak üzere iki kez Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmiştir.1984'te MFÖ olarak ilk albümleri Ele Güne Karşı Yapayalnız ile şöhreti yakaladılar. 1985'te Diday Diday Day ve 1988'de Sufi şarkısı ile olmak üzere iki kez Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmiştir.