MHK Başkanımız, hakemlerin durumu yerine Ali Koç’un sözlerine takılmış!

Sevgili okurlar, Süper Lig’de 12 hafta geride kaldı ve milli maçlar nedeniyle liglere ara verildi. Artık milli takımı konuşmamız gerekirken bir anda Merkez Hakem Kurulu Başkanı (MHK) Ahmet İbanoğlu’nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a suç duyurusunda bulunduğunu öğrendik.

SAYIN İBANOĞLU 11 GÜN NİYE BEKLEDİNİZ?

Sayın İbanoğlu, Ali Koç’un “İyi bir insan, kötü bir insan değil. Ama karakteri zayıf, omurgasız…Bu bir hakaret değil, bu bir bilgi, gerçek. Onun için biz mütemadiyen ‘Türkiye Futbol Federasyonu'na MHK’nın başkanı kim?’ diye soruyoruz. Bu arkadaş mevki, makam seviyor. Onun için de verilen her talimatı yerine getirebilecek potansiyele sahip bir karakteri var diyorum. Bu bir hakaret değil, bir tespit” sözlerinin hakaret olduğunu gerekçe göstermiş. Açıkçası Sayın İbanoğlu’nun Ali Koç’un 5 Kasım’da yaptığı konuşmadan 11 gün sonra yargı yoluna başvurmasına anlam veremedim. Acaba neden bekledi?

MHK Başkanımız, hakemlerin durumu yerine Ali Koç’un sözlerine takılmış! - Resim : 1
MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu

 

MHK BAŞKANI HAKEMLER HAKKINDA KONUŞMUYOR

İbanoğlu’ndan Merkez Hakem Kurulu’nu (MHK) düzgün bir şekilde yönetmesini ve hakemler hakkındaki eleştirilere yanıt vermesini beklerdik. Ama kendisi çok garip bir şekilde, Türk futbolunda her şey normal, futbolumuz güllük gülistanlık gibi sessiz kalıyor. Neden konuşmuyorsunuz Sayın İbanoğlu? Türk futbolu hakemlerin verdiği kararlarla felakete sürükleniyor, bunu göremiyor musunuz?

GÖREVİNİZİ YAPIN SAYIN İBANOĞLU!

Sayın İbanoğlu sizi tanımıyorum, hakkınızda tek bir bilgim yok. Ama görünen o ki bu düzenin devam etmesine göz yumarsanız, tarihin gördüğü en kötü MHK başkanı olarak, hem benim hem de futbolseverlerin aklında yer edeceksiniz. Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi, “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” cümlesini kulak verip lütfen görevinizi yapın. Türkiye’deki futbolseverlerin artık futbol konuşmasına olanak veren bir yapı için adım atın.