MHP lideri Devlet Bahçeli Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuştu! "Hem DEM'lenip, hem milliyetçi olmak zordur"

MHP lideri Devlet Bahçeli Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuştu. Bahçeli, DEM ve CHP'ye sert tepki göstererek, "DEM'lenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsice bir plandır. Bu planlar tutmayacaktır. Cumhur İttifakı gönülleri buluşturuyor. İttifakımız zalimlere karşı cumhurun iradesidir." ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuştu! "Hem DEM'lenip, hem milliyetçi olmak zordur"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin Seçmen İletişim Merkezi açılışındaki konuşmasından satır başları:

"Hiç kimseyi öteki görmüyoruz. Milletimize aşkımız hakikattir. Bu ilhamla Türkiye'mizin her yerindeyiz. Cumhur İttifakı dur durak bilmeden çalışıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçime dolu dolu hazırlanacağız. Küresel sömürü çarkında öğütülen bu suretle iktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz."

Hazırlık sürecini dolu dolu geçireceğiz. Hiçbir şeyi şansa bırakmayacağız. CHP ve DEM'in yönetimindeki belediyeleri Cumhur'un iradesi ile birleştireceğiz.

Kriz meraklılarına, muhterislere, istiklal ve istikbal haklarımızı feda ettirmeyiz. CHP yönetimindeki belediyeleri alacağız. Cumhur tüm Ankara'ya mühür vuracak."

Vatan ve millet sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Biz Türkiye aşığı Milliyetçi Hareket Partisiyiz. 

Bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Sürekli erteleyerek ulaşacağımız hiçbir yer yoktur. 

"DEM'LENMİŞ CHP KARIŞIK VE KAVGALIDIR"

DEM'lenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsice bir plandır. Bu planlar tutmayacaktır. Cumhur İttifakı gönülleri buluşturuyor. İttifakımız zalimlere karşı cumhurun iradesidir. 

İttifakımız bölünmeye parçalanmaya karşı milli kenetlenmenin teminidir. 

Artık herkesin tarafını belli etme zamanı gelmiştir. Bir yanda varlıklarımızı sömürmeye hazırlanan odaklar vardır, diğer yanda hakkı savunan vatan evlatları. 

Hem DEM'lenip hem de milliyetçi olmak zordur.

"CHP'DEKİ BELEDİYELERİ ALACAĞIZ"

Hiç kimseyi öteki görmüyoruz. Milletimize aşkımız hakikattir. Bu ilhamla Türkiye'mizin her yerindeyiz. Cumhur İttifakı dur durak bilmeden çalışıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçime dolu dolu hazırlanacağız. Küresel sömürü çarkında öğütülen bu suretle iktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz. 

31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Belediye kaynaklarını teröristlere sevk eden dalaverecilerden millerimiz hesap soracak. Devletin kasasını gasp edip Türkiye Cumhuriyeti'ne kafa tutan çürümüşler kenara çekilecek. Zamana ve mekana göre görüş değiştirmeyiz. CHP'deki belediyeleri alacağız. 

Türk milletinin desteği ile Türk ve Türkiye yüzyılı hedefleri hayata geçecektir. Cumhuriyetin yeni yüzyılında toplumsal yaraların sarıldığı, milli ve manevi değerlerle kenetlenmiş Türkiye'ye vasıl olmak hepimizin gayesidir.

"ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ SORUN YOKTUR"

Uzlaşmanın zemini Ankara'nın tarihi miras ve emanetleri. Altından kalkamayacağımız sorun yoktur. Devlet ile millet arasında uyum sağlanmışsa bunun sebebi cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine aittir. Çatlak sesler dinmiş, karar alma süreçleri seriye bağlanmış, bürokratik oligarşinin suyu kesilmiştir.

Vatan ve millet sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Biz Türkiye aşığı Milliyetçi Hareket Partisiyiz. 

Bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Sürekli erteleyerek ulaşacağımız hiçbir yer yoktur.