Michael Jackson yaşıyor mu?

İnternette hızla yayılan bir görüntü "Michael Jackson yaşıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi. Michael Jackson hayranı komplo teorisyenleri Sergio Cortes'ten DNA testi istedi.

İspanyol müzisyen Sergio Cortes, 23 Aralık'ta Tayland'ın Pattaya kentinde vereceği konserinin tanıtımı için bir video yayınladı. Cortes'in videosu kısa sürede milyonlarca kez izlendi çünkü sanatçı Michael Jackson'a inanılmaz derecede benziyor.

Michael Jackson'ın ölmediğini düşünen bazı hayranları, Cortes'ten DNA testi yapmasını isterken İspanyol şarkıcı bir anda dünyaca popüler hale geldi. Kendisinin Michael Jackson olmadığını söyleyen Sergio Cortes'e MJ hayranları inanmakta zorlandı.

Pop Kralı olarak anılan Michael Jackson 2009 yılının Haziran ayında aşırı dozda uyuşturucu ilaç nedeniyle hayatını kaybetmişti. Hayranları sanatçının öldürülme korkusundan dolayı kendi sahte ölümünü planladığını ileri sürmüştü. Michael Jackson'ın ölümü üzerindeki sır perdesi tam olarak aralanmamıştı.

Sadece görüntüsü değil, sesi de Michael Jakcson ile neredeyse aynı olan Cortes, tüm Michael Jackson hayranlarını konserine davet etti.

Kızının selfie'si heyecan yaratmıştı

Jackson'a benzerliği ile şaşırtan Sergio Cortes akıllara 2016 yılında ünlü şarkıcının kızı Paris'in Instagram hesabına yüklediği selfie'yi getirdi. Söz konusu fotoğrafta görülen arabanın arka koltuğunda gölgeli bir figür dikkatleri çekmiş ve bu kişinin Michael Jackson olduğu iddia edilmişti.

Michael Jackson nasıl öldü?

Müzik dünyasında Pop'un kralı olarak bilinen ve 2009 yılında evinde ölü bulunan Michael Jackson ile ilgili bir görüntü ortalığı karıştırdı. 1958 yılında doğan Michael Jakson, 25 Haziran 2009'da henüz 45 yaşındayken evinde ölü bulunmuştu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson ile ilgili ortaya çıkan bir video hayranlarını şoke etti. Michael Jackson'un taklitçisi olarak tanınan Sergio Cortes'in paylaşımı Michael Jackson yaşıyor mu sorularını beraberinde getirdi.

Pop'un Kralı Michael Jackson 2009 yılında ABD'nin Los Angeles kentindeki evinde ölü bulunmuştu.

Ünlü şarkıcının, doktoru Conrad Murray gözetiminde aşırı dozda propofol aldığı ve bu sebeple kalp krizi geçirdiği belirtilmişti.