Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Deniz Gürel'e konuştu: Asker her şartta görevini yapar

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e özel açıklamalarda bulundu. Gürel, MSB kaynaklarının açıklamasını Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında "Askeri gereklilik varsa asker her şartta görevini yapar. Askerin teçhizatı tam, o bölgeler askerin sürekli konuşlandığı bölgeler değil. O bölgelere asker giderek saldırı olabilecek noktaları tutuyor." sözleriyle aktardı.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

"ASKER HER ŞARTTA GÖREVİNİ YAPAR!"
Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Gürel'e açıklamalarda bulundu. Güvenlik kaynakları yaptığı açıklamada "Askeri gereklilik varsa asker her şartta görevini yapar. Askerin teçhizatı tam, o bölgeler askerin sürekli konuşlandığı bölgeler değil. O bölgelere asker giderek saldırı olabilecek noktaları tutuyor. O bölgeler temizlenerek daha kalıcı yerleşkeler kuruluyor. Türk Silahlı Kuvvetleri o bölgeyi tahkim edip tutarsa kilit kapanacak. Bunu tartışma konusu yapmanın kimseye faydası yok." ifadelerine yer verdi.