Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç yayın linki ve TRT Spor canlı yayın izle!

Milli Takımımız Hırvatistan ile karşı karşıya geliyor. EURO 2024 Elemeleri’nde Ermenistan’ı 2-1 yenen A Milliler için Hırvatistan maçı büyük önem taşıyor. İkinci maçında Bursa'da Hırvatistan'ı konuk edecek A Milli Futbol Takımı, maçta galibiyet alarak Haziran ayında oynanacak Letonya ve Galler maçlarını kayıpsız geçmek istiyor. Peki, Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç yayın linki ve TRT Spor canlı yayın ekranı!

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç yayın linki ve TRT Spor canlı yayın izle!

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 Elemeleri’nde ikinci maçına çıkıyor. Bursa'da Hırvatistan'ı ağırlıyacak Milli Takım, Hırvatistan'ı da mağlup ederek Letonya ve Galler maçlarına rahat gitmek istiyor.

Türkiye ile Hırvatistan 11'inci kez rakip olacak. Daha önce oynanan 10 maçta rakibini sadece 1 kez mağlup edebilen Ay-yıldızlılar, 3 maçtan sahadan mağlup ayrıldı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Söz konusu müsabakalarda rakip kaleye 9 gol atma başarısı gösteren milliler, kalesinde ise 13 gol gördü.

MİLLİ TAKIM ADAY KADRODA KİMLER VAR?

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Zeki Çelik (Roma), Onur Bulut (Beşiktaş), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor) 

Orta saha-forvet: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Arda Güler, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Mehmet Can Aydın (Schalke 04), Orkun Kökçü (Feyenoord), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Getafe), Umut Nayir (HangiKredi Ümraniyespor).

"HIRVATİSTAN MAÇI FARKLI GEÇECEK"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Hırvatistan karşılaşmasının Ermenistan maçına göre farklı geçeceğini belirtti.

Teknik adam, “Genel bakıldığında 2 maç farklı olacak. Ermenistan konusu hassas konuydu. Oynadığımız rakip değişiklikler yapmıştı. Ama aynı zamanda sahada maç başladığında istediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Maç içinde yarı devrede taktik değişikliğe gittik olumlu dönüş aldık. Şu an farklı ortamda yani evde oynuyoruz. Arkamızda 40 bin taraftar olacak. Karşımızdaki rakip dünyanın en iyi takımlardan birisi. Bireysel performansı yüksek olan, oyunu domine etmeyi seven bir takım. Hırvatistan karşısında favori biz değiliz. Tüm bunlara bakıldığında insanın kendisi sahaya çıkası geliyor. Biz hep söylediğimiz gibi en büyük takımlarla kıyaslanmak istiyoruz." diye konuştu.

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN, MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'ı konuk edecek. Karşılaşma, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak. Maçta İsveç Futbol Federasyonu'ndan Andreas Ekberg düdük çalacak. Ekberg'in yardımcılıklarını ise Fredrik Klyver ile Niklas Nyberg üstlenecek. Müsabaka TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.