Milyoner çiftçiyi karısı ve sevgilisi öldürdü

Milyoner çiftçinin karısı ve sevgilisi korkunç bir cinayet planı yaptı. Cesedini parçalara ayırdıkları adamın kalıntıları 8 ay sonra nehir kıyısında bulundu.

Milyoner çiftçiyi karısı ve sevgilisi öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Rochester'da bulunan Harkness Hall'da yaşayan milyoner çiftçi William Taylor, 8 ay önce bir anda ortadan kayboldu. Çevresinde Bill olarak tanınan adamın iz bırakmadan ortadan kaybolmasının ardından polis ekipleri arama çalışmaları başlattı ancak herhangi bir sonuç alınamadı.

Aradan geçen sürenin ardından yürüyüş yapan birinin fark etmesi sonucu cesedi bulunan Taylor'un isketletleşmeye başlayan cesedinin üzerinde yapılan kriminal incelemenin ardından cinayete kurban gittiğine kanaat getirildi ve soruşturma bu yönde ilerledi.

Ülkenin büyük çiftçileri arasında yer alan Taylor'ın büyük arazilere sahip olması, yakınındaki birinin cinayeti işlemiş olabileceği ihtimalini arttırınca maktülün karısı 53 yaşındaki Angela Taylor sorguya çekildi. Sorgu esnasında Taylor'ın kendiyle aynı yaştaki Paul Cannon ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Çiftin çapraz sorguda verdiği çelişkili ifadeler tüm şüpheleri üzerine çekince soruşturma derinleştirildi ve ikilinin arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı. Taylor'ın cesedinin yanında bulunan çay fincanının evdeki setle uyuşması olayın komplo ile cinayet olduğu kanısına varıldı.

William Taylor'ın eşi Angela Taylor ve sevgilisi Paul Cannon cinayetle suçlanırken, ikili böyle bir cinayeti işlemediklerini ileri sürdü.

Cinsel içerikli mesajlaşmalar ve Taylor'ı öldürme planları

Savunma avukatları sevgili çiftin böyle bir cinayeti işlemek için gerekçesi olmadığını ileri sürerken, savcılık ikilinin arasındaki yüzlerce cinsel grafik ve şiddet içeren WhatsApp mesajlaşmasında William Taylor'a zarar vermek istediklerini beyan ettikleri ifadeler bulunduğunu söyledi.

Mahkemeye sunulan detaylı otopsi raporuna göre Taylor'ın kesin ölüm nedeninin ne olduğu tespit edilemedi. William Taylor'un kesin ölüm nedeni belirlenemediği takdirde Angela Taylor - Paul Cannon çiftinin ceza alamayacağı iddia edildi.