Annesinin, ardından kızıyla birlikte oldu

49 yaşındaki adam annesiyle de birlikte olduğu 22 yaşındaki genç kızı yatağa bağladıktan sonra defalarca bıçakla keserek öldürdü. Cani adam kısa süre içerisinde yakalandı.

Annesinin, ardından kızıyla birlikte oldu

Güney Galler Swansea'de yaşanan olay Birleşik Krallık'ta kan dondurdu. 49 yaşındaki Jason Farrell, Sammy-Lee Lodwig isimli 22 yaşındaki genç kızı yatağa bağladıktan sonra bıçakla parçalayarak öldürdü. Cani adam genç kızla sevgili olduğu sırada annesi Sarah Lodwig ile ilişkisi vardı.

Jason Farrel, uyuşturucu sattığı dairesine düzenli olarak gelen Sammy-Lee Lodwing ile ilişki yaşamaya başladı. Bir süre sonra da sevgilisinin annesiyle birlikte olmaya başladı. Aşırı kıskanç olan Jason Farrel, kendisinden çok genç olan 22 yaşındaki genç kızı zaman içerisinde kısıtlamaya başladı ancak genç kız buna karşı koydu.

Bir gün ormandaki evine götürdüğü genç kızı birlikte olduktan sonra yatağa bağlayan adam, mutfaktan aldığı büyük bir bıçakla onu tehdit etmeye başladı. Genç kıza onu öldüreceğini söyleyen cani, yakalandıktan sonra yazdığı mektupta tüm detayları anlattı.

Kan donduran ifadeler

Mahkemede Farrel'ın yazdığı mektup okundu. Mektupta şu ifadeler yer alıyordu:

Daireme geri döndük ve tartışmaya başladık. Sonra onu bağladım. Ona yettiğimi ama onun yetinmediğini söyledim. Onu öldüreceğimi söyledim. Tekrar tekrar yüzüne ve boğazına bıçak darbesi vurdum.

Farrel'ın olay günü bir arkadaşına telefon açtığı ve cinayeti anlattığı da ortaya çıktı. Ses kayıtlarına göre Farrel şöyle dedi: Onu öldürdüm. Çenesini kapatmıyordu. Bunun için haklı sebebim vardı. Dilimleyerek yavaş yavaş öldürdüm.

Arkadaşı bu telefon görüşmesinin ardından polisi ve acil yardım ekibini aradı. Ekipler olay yerine gittiğinde genç kadının yaklaşık 30 dakika önce ölmüş olduğunu tespit etti. Boynundaki büyük damarlar parçalanmış, göğsündeki kesikler akciğerlerine kadar inmişti.

Farrel canice hislerle cinayet işlemekle suçlanıyor, dava devam ediyor...