Buzdolabına koyup, üstüne beton döktü!

Hayırseverliği ile tanınan milyoner iş kadınına korkunç infaz. Öldürdü, buzdolabına koyup üstüne beton döktü! İşte dehşete düşüren olayın ayrıntıları...

Buzdolabına koyup, üstüne beton döktü!

Milyoner iş kadınının korkunç bir cinayetin ve vahşetin kurbanı olduğu ortaya çıktı. Kan donduran detaylar polis tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Hayırseverliği ile tanınan isim önce soyuldu, ardından öldürüldü, sonra cesedi kendisine ait derin dondurucuya konuldu ve üzerine beton döküldü.

Tayland'ın Chiang Mai kentinde yaşayan 58 yaşındaki Wannee Jiracharoenying, 18 Ekim'de bir anda ortadan kayboldu. Kardeşi, ablasından cevap alamayınca durumu polise bildirdi. Kardeşinin ihbarının ardından emlak zengini olan ve yaptığı yüklü bağışlarla adından söz ettiren Wannee Jiracharoenying'i arama çalışmaları başlatıldı.

Güvenlik güçleri, Wannee Jiracharoenying'in ortadan kaybolmadan önce bankalardan ve kartlarından yüklü miktarlarda para çekildiğini tespit etti. Bankaların ATM kamerasına yansıyan görüntülerde Wannee Jiracharoenying'in yanındaki kişi tarafından kaçırıldığına kanaat getirildi ve arama başlatıldı.

Bu sırada Jiracharoenying'ın komşuları binalarında yaşanan ağır koku nedeniyle belediyeye şikayette bulundu. İşte bu şikayet sayesinde Jiracharoenying'in cesedine ulaşıldı. Binada yapılan detaylı aramada kadının kendi evindeki derin dondurucuya konulduktan sonra üzerine beton döküldüğü tespit edildi. Polis sözcüsü yardımcısı Yarbay Kritsana Pattanacharoen, cesedin teşhis ve otopsi için Maharat Chiang Mai Hastanesine gönderildiğini söyledi.

Polis yetkilileri, güvenlik kameraları tarafından tespit edilen kişinin adının sadece Oom olarak bilindiğini ve cinayetin baş şüphelisi olarak arandığını açıkladı. Yetkililer, Oom'un Wannee Jiracharoenying'in arkadaşı olduğunu açıkladı.