Milyonlar oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! Nedenini o sözlerle açıkladı

İspanya La Liga’nın 12.hafta maçında Real Madrid evinde konuk ettiği Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kaldı. Maç kadrosunda olan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından oyuna alınmadı. Ancelotti, Arda’nın oynamamasına ilişkin, “Onu sahaya çıkarmak için doğru bir maç değildi. Dün konuştuk, acelemiz yok. Arda mutlaka yakında oynayacak” dedi.

Milyonlar oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! Nedenini o sözlerle açıkladı

İspanya La Liga’nın 12.hafta maçında Real Madrid, Santiago Barnebau stadyumunda Rayo Vallecano’yu ağırladı. Mücadele başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Real Madrid bu sonuçla puanını 29’a çıkararak haftayı 31 puanlı lider Girona’nın ardından 2.sırada kapattı.

Milyonlar oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! Nedenini o sözlerle açıkladı - Resim : 1

Mücadele kadrosunda yer alan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından oyuna alınmadı. Arda’nın Real Madrid’in pozisyona girmekte zorlandığı maçta oyuna girmemesi şaşkınlık yarattı.

ANCELOTTI’DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Maçın ardından açıklama yapan Ancelotti, Arda Güler’in oynamamasına ilişkin olarak, “Onu sahaya çıkarmak için doğru bir maç değildi. Dün konuştuk, acelemiz yok. Arda mutlaka yakında oynayacak” diye konuştu.

Milyonlar oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! Nedenini o sözlerle açıkladı - Resim : 2

İKİ MAÇTAN BİRİNDE FORMA GİYEBİLİR

Arda Güler’in hafta için Şampiyonlar Ligi’nde Çarşamba günü Braga veya hafta sonunda Valencia ile oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor.

Milyonlar oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! Nedenini o sözlerle açıkladı - Resim : 3