Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! AK Parti'den ek zam açıklaması

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekli maaşına ek zam konusuna ilişkin konuştu. Güler, "Ortaya çıkan net bir durum yok, bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! AK Parti'den ek zam açıklaması

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı ek zamda… AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ekonomiye ilişkin torba teklifle ilgili basın toplantısında konuştu.

Ek zamma ilişkin bakanlıkta çalışmaların devam ettiğini belirten AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Netleştiğinde komisyon ya da Genel Kurulda teklife eklenecek. Hepsi masada değerlendiriliyordu ortaya çıkan net durum olmadığı için buradan herhangi bir şeyi söyleme imkânım yok.  Kısa çalışma ödeneği devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Abdullah Güler, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

Yarın Meclis’imizde iç tüzük 59’uncu madde kapsamında Dışişleri Bakanımızın ve Milli Savunma Bakanı’mızın Pençe-Kilit Harekatı bölgesine sızma girişimi olarak Genel Kurul’umuzu bilgilendirme durumu söz konusu olacak.

Yarınki gündemimiz bu şekilde. Daha sonraki günlerde de Somali Aden Körfezi’ndeki asker gönderme tezkeresi ile beraber Meclis çalışmalarımızın gündemi bu şekilde devam edecek."