Milyonlarca vatandaş için son tarih açıklandı! Bu ödemeyi yapmak için sadece 2 gününüz kaldı. Yapmayanlar ağır bedeller ödeyecek

Türkiye'de milyonlarca araç ve ev sahibini ilgilendiren tarih geldi çattı. Ek motorlu taşıtlar vergisi ikinci taksiti için son ödeme tarihi 30 Kasım. Ek MTV'yi ödemeyen vatandaşlar arabasını satamayacak.

Milyonlarca vatandaş için son tarih açıklandı! Bu ödemeyi yapmak için sadece 2 gününüz kaldı. Yapmayanlar ağır bedeller ödeyecek

Türkiye'de milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tarih için artık son günlere girildi. Ek MTV ve emlak vergisinin ikinci taksidi ödemesi 2 gün içinde bitiyor.

CEZA ÖDEMEMEK İÇİN PARANIN YATIRILMASI GEREKİYOR

Bu yıl bir kereye mahsus olmak üzere iki kez ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi için son taksit ödemesi kaldı. Ek MTV'nin ilk taksiti ağustos ayında gerçekleştirilmişti. Vatandaşların cezai duruma düşmemek için Ek MTV 2. taksit ödemelerini belirlenen tarihe kadar yatırmaları gerekiyor.

BU AY SONUNA KADAR YATIRILMALI

Vergi ödemeleri için süreç devam ediyor. Evi ve otomobili olan herkesin ödemesi gereken Emlak Vergisi ve ek MTV ödemelerinin son taksitleri bu ay sonuna kadar yatırılacak.

ÖDEME İÇİN SADECE 2 GÜN KALDI

Ek MTV ve emlak vergilerinin 2. taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım. Ek MTV'yi yatırmayanlar araçlarını satamayacak ve trafikten çekemeyecek. Hurdaya ayıramayacak veya yurt dışına çıkaramayacak. Muayene de yaptıramayacak.