Milyonların takip ettiği Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Her sene gerçekleştirilen ve milyonların ilgi odağı olan Green Card başvuruları 5 Ekim tarihinde başladı. Peki 2022 Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milyonların takip ettiği Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

ABD'de süresiz ikamet hakkı ve çalışma iznine sahip olmak isteyenlerin  Green Card başvuru süreci devam ederken Green Card 2022 başvuruları ne zaman bittiği de merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Green Card Amerika Birleşik Devleti tarafından başlatılan 1990 yılından beri göçmenlik vizesi DV Lottery adı altında her yıl bir defa yaptığı bir çekiliş ile ABD vatandaşı olmayan yabancılara, ömür boyu ABD'de yaşama, yerleşme ve çalışma hakkı sağlıyor.

Milyonların takip ettiği Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

Green Card başvurusu nasıl yapılır?

Amerika Birleşik Devletleri Green Card başvuru işlemlerinin 5 Ekim Çarşamba günü ile 8 Kasım Cumartesi 2022 tarihlerinde yapılacağını açıklamıştı. Green Card çekilişi için başvurular, DV Lottery'e ücretsiz bir şekilde yapılabilmektedir.

Yeşil Kart başvuruları ne zaman bitiyor?

ABD hükümeti tarafından yürütülen göçmenlik vizesi başvuru süreci 5 Ekim tarihinde başlayıp 8 Kasım tarihinde biteceği duyuruldu. İlgi odağı olan başvuru sürecinin sonuçlarının  2023 Mayıs ayında açıklanması bekleniyor.

Başvuru sonucunuzu  https://www.dvlottery.state.gov/ web sitesinden görebilirsiniz