Minibüs hırsızları abla kardeşe suçüstü; ehliyetleri de yok

İstanbul’da son zamanlarda panelvan minibüs hırsızlıkları çoğaldı. Minibüs hırsızlığı yapan abla ve kardeş ise bunlardan biri. Minibüs hırsızı abla ve kardeş Arnavutköy’de gece bekçilerinin dikkati sayesinde çaldıkları minibüsle suçüstünde yakalandı. Kardeşlerin ehliyetlerinin de olmadığı öğrenildi.

Minibüs hırsızları abla kardeşe suçüstü; ehliyetleri de yok

İstanbul’da son zamanlarda panelvan minibüs hırsızlıkları çoğalırken şahısların çaldıkları minibüsleri başka hırsızlıklarda veya suçlarda kullanıyor. Minibüs hırsızlıklarının artmasıyla Arnavutköy’de de bir çok minibüs çalındı.

Minibüs hırsızları abla kardeşe suçüstü; ehliyetleri de yok - Resim : 1

EHLİYETLERİ DE YOK

Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde gece saat 03.00 sıralarında çaldıkları minibüs ile gezen Burcu ve Volkan U. kardeşler, bekçilerin şüphelenmesi üzerine durduruldu. Aracın yapılan incelemeler sonucu yaklaşık 2 saat önce çalındığı tespit edilirken, minibüsün sahibi ile iletişime geçildi. Araç içerisinde yapılan aramada narkotik madde de ele geçirilirken, kardeşlerin ehliyetleri olmadığı ortaya çıktı.

Minibüs hırsızları abla kardeşe suçüstü; ehliyetleri de yok - Resim : 2

 SABIKALILAR

İstanbul’da çok sayıda minibüsü çaldıkları iddia edilen ve ‘oto hırsızlığı’ ve ‘hırsızlık’ suçlarından kaydı olan abla ve kardeş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.