Minik çocuk yanlışlıkla kendisini otomobile kilitledi! Babası çocuğa kapıyı açtırmak için dakikalarca dil döktü

Samsun'da yaşayan 3 yaşındaki Nartan Oral, kendisini yanlışlıkla otomobile kilitledi. Babası, minik Nartan'a elindeki anahtarla nasıl açacağını dakikalarca tarif etti. Küçük çocuk kapıyı bir türlü açamadı ve baba evden yedek anahtarı alarak kapıyı açtı. O anlar yüzleri gülümsetse de, olası bir faciadan da dönülmüş oldu.

Minik çocuk yanlışlıkla kendisini otomobile kilitledi! Babası çocuğa kapıyı açtırmak için dakikalarca dil döktü

Samsun'da anahtarla birlikte kendisini otomobile kilitleyen 3 yaşındaki çocuk, dakikalarca kapıyı açamadı. Babasının küçük çocuğa anahtarla kapıyı nasıl açacağını tarif etmesi cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Minik çocuk yanlışlıkla kendisini otomobile kilitledi! Babası çocuğa kapıyı açtırmak için dakikalarca dil döktü - Resim : 1

Atakum ilçesi Yenimahalle'de yaşanan olayda 3 yaşındaki Nartan Oral, kendisini otomobilin içine kilitledi. Otomobilin anahtarını da elinde tutan minik Nartan, kapıyı açmayı başaramadı. Otomobil içerisinde kilitli kalan Nartan'ı dışarıdan babası Harun Oral yönlendirmeye çalıştı. O anlar yüzlerde tebessüm oluşturdu. Dakikalar süren uğraş sonucunda Nartan kapıyı açamazken, baba çareyi eve giderek yedek anahtarı alıp kapıyı açmakta buldu.