Miras kavgasında kan aktı! Dayılarına kurşun yağdırıp öldürdü

İzmir'de Bedri Münir K., miras yüzünden tartıştığı 2 dayısına kurşun yağdırdı. Dayılardan Basri Korucu olay yerinde hayatını kaybederken, Cihan Korucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kayıplara karışan Bedri Münir K. ise her yerde aranıyor.

Miras kavgasında kan aktı! Dayılarına kurşun yağdırıp öldürdü

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çıkan miras kavgasında kan aktı. Bedri Münir K., dayılarına kurşun yağdırarak olay yerinden kaçtı. Kavgada 2 dayı da hayatını kaybederken, Bedri Münir K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. Bedri Münir K., iddiaya göre, tartıştığı dayıları Basri Korucu ve Cihan Korucu'ya yanında getirdiği tabancayla ateş açtı. İki kardeş, kanlar içinde yere yığılırken, Bedri Münir K., olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı iki kardeş, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Basri Korucu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cihan Korucu'nun ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Soruşturma başlatan polis, olayın ardından kaçan Bedri Münir K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Aile arasında miras nedeniyle çıkan tartışmada, yorum yapması üzerine dayılarından birinin 'Sen karışma' diyerek tokat atması sonrası Bedri Münir K.'nin evden tabanca alarak saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

YARALI DAYI DA HAYATINI KAYBETTİ

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, miras tartışmasında kendisine tokat atıldığı iddiasıyla Bedri Münir K.'nın tabancayla ateş açtığı dayılarından Basri Korucu hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan diğer dayısı Cihan Korucu da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Bedri Münir K.'nın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.