Miss Turkey 2021 güzeli Dilara Korkmaz büyük sırrını açıkladı

Miss Turkey 2021'de birinci seçilerek tescilli güzel olan ve Miss World hazırlıklarına başlayan Dilara Korkmaz fit görünümünün sırrını açıkladı. Korkmaz, "Haftanın beş günü spordayım, 16 saat aç kalıyorum" dedi.

Miss Turkey 2021 güzeli Dilara Korkmaz büyük sırrını açıkladı

Miss World'de Azra Akın'ın ardından şeytanın bacağını kırabileceğine inandığını dile getiren Korkmaz, torpil ve estetik tartışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. Miss Turkey yarışmasının bu yılki Türkiye Güzeli Dilara Korkmaz oldu. Özel açıklamalarda bulunan Korkmaz, fit görünümünün sırrını açıkladı.

Yarışmaya katılma kararını nasıl ve ne zaman verdiniz? 

" Miss Turkey bana yabancı bir yarışma değildi. Ablam Dilay Korkmaz zaten eski Miss Turkey güzellerindendi. Ablamın yaşadığı heyecanı ve mutluluğu gördüğüm için hayatımın bir yerinde mutlaka bunu deneyimlemek istiyordum. Katılmak için eğitim hayatımın ilerlemesini bekledim. Önceliklerimi tamamladıktan sonra "Bu sene o sene" dedim ve başvurumu yaptım."

Miss Turkey 2021 güzeli Dilara Korkmaz büyük sırrını açıkladı - Resim : 2

Miss World hazırlıklarınız nasıl gidiyor bu süreçte nasıl besleniyorsunuz, neler yapıyorsunuz? 
"Kişisel olarak çalıştığım bir koçum var. Haftanın beş günü bedenime odaklı çok ağır sporlar yapıyorum. Normal zamanda da ben zaten spor yapıyordum ancak bu süreçte hızlandırdım ve çoğalttım."

"Spor beni motive ediyor. Nasıl besleniyorum? Öncelikle Oruç diyeti yapıyorum ve 16 saat aç kalıyorum. Günün 16 saatini aç geçiriyorum. Örneğin akşam 5'te yemek yemeyi kesiyorum sabah 9'a kadar bir şey yemiyorum. Sadece arada su içiyorum. Sağlıklı beslenmeyi sevdiğim için kendime tarifler yapıyorum ve protein ağırlık besleniyorum. Gün içerisinde vitaminler alıyorum. Özel bir karışımım yok."

Miss Turkey 2021 güzeli Dilara Korkmaz büyük sırrını açıkladı - Resim : 4

Geçtiğimiz dönemlerde estetik tartışmaları çok gündeme geldi. Siz kendinizde estetik olmadığını söylediniz aktardınız ancak bu tartışmalara yorumunuz nedir, sizce güzellik yarışmalarında estetikli adaylar olmalı mı yoksa daha doğal ve organik mi olmalı? 

"Estetikli adaylar yarışmaya katılabilir, bir engel göremiyorum. İnsan kendini nasıl iyi hissediyor ve nasıl görmek istiyorsa estetik yaptırabilir. Karşı değilim kafamda böyle bir şey şimdilik yok ama ileride ufak dokunuşlara ihtiyacım olursa neden yaptırmayayım? Tamamen insanın iç dünyasıyla alakalı bir durum."

Son olarak Azra Akın’dan sonra dünyada pek ses getiremedik. Bu sene şeytanın bacağını siz kırabilecek misiniz? 

"Kesinlikle şeytanın bacağını kırabileceğime inanıyorum. Çok yoğun bir tempo içinde çalışıyorum, Dilara'nın en iyi versiyonunu yaratmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Sadece kendimi değil ülkemi temsil etmek omuzlarımda çok büyük bir yük ama bu yükü çok güzel sırtlandım. Spor yapıyorum, kendime çok iyi bakıyorum. Neden olmasın?"

Miss Turkey 2021 güzeli Dilara Korkmaz büyük sırrını açıkladı - Resim : 6

Ekranda kendinizi nasıl görmek istiyorsunuz? 

"Oyunculuk olabilir diye düşünüyorum. Oyunculuk için yurt dışında eğitim alma şansım var. Onu da düşünüyorum. Ama dediğim gibi şu an çok erken."

"Önüme çıkan fırsatları çok iyi şekilde değerlendireceğim aslında ne çıkar bilemeyiz. Hayat için planlar yapıyorum ama hayat benim için planları yapmış oluyor. Hepsi çöpe gidiyor."

Kaynak: NTV