Motosikletine binmeden önce kaskını kafasına geçirmeye hazırlanan adam, şans eseri kurtuldu. Kaskın içinde zehirli yaratık vardı

Motosikletine binmeden önce kaskını kafasına geçirmek için hazırlanan adam, ölümle burun buruna geldi ancak şans eseri kurtuldu. Adam, son anda kaskın içinde orada olmaması gereken bir canlının olduğunu anladı, kaskın içinde zehirli bir yavru yılan olduğunu fark etti. Hemen bir yılan uzmanı çağırdı. Uzman, kaskın içinde bulunan süngerli kısmı çıkarınca karşısında yılanı gördü. Yılan uzmanı, hemen yılanı yakalayıp dışarı attı.

Kerala'da bir adam, motosikletinin üzerinde bulunan kaskının içinde küçük bir kobra bulduğunda zehirli bir yılan ısırığından kıl payı kurtuldu. Thrissur yerlisi olan Sojan, iş yerinde park ettiği motosikletinin yanındaki platforma kaskını yerleştirmişti. Akşamın ilerleyen saatlerinde hazırlanırken kaskına bir şeyin girdiğini fark etti. Sojan, "Yılan gibi hissettim" dedi. Derhal orman departmanını sürüngenin varlığı konusunda uyardı ve Lijo adında bir yılan gönüllüsü bölgeye geldi.

Motosikletine binmeden önce kaskını kafasına geçirmeye hazırlanan adam, şans eseri kurtuldu. Kaskın içinde zehirli yaratık vardı - Resim : 1

"ISIRIKLARI ÇOK TEHLİKELİ"

Yılan yakalayıcının yakından incelemesi sonucunda kaskın içinde zehirli küçük kobra keşfedildi. Video görüntülerinde, yılan yakalayıcının kaskı yere koyarak dikkatlice yılanı aradığı sırada, yılanın dışarıdan görülmeyecek şekilde saklandığı görülüyordu. Ancak kaskın iç astarı incelendiğinde küçük kobra tespit edildi. Yılan sadece yaklaşık 2 aylıktı. Yılan gönüllüsü Lijo, küçük bir kobranın ısırmasının yarattığı daha büyük tehlikeyi vurguladı. Yorum yayınlaLijo, "Küçük bir kobranın ısırığı, büyük olandan daha tehlikelidir" dedi.