Kaplan ölümüne saldırdı

Hindistan'da Nagarhole Ulusal Parkı'nda motosikletle giderken kaplan saldırısına uğrayan motosikletliler son anda ölümden kurtuldu. Motosiklette bulunan üç kişi hayatlarının en büyük korkusunu yaşadı.

Hindistan Nagarhole Ulusal Parkı'nda dün meydana gelen olayda yürekle ağza geldi. Bir motosikletin üstünde üç kişi birlikte seyahat ederken yolun kenarında bir kaplan beliriyor. Bengal kaplanı bir anda motosikletlilere doğru hamle yapıyor ancak o sırada gaza basan adam ailesiyle birlikte kaplanın yemeği olmaktan kurtuluyor.

72 Bengal kaplanına ev sahipliği yapan Nagarhole Ulusal Parkı'nda 2015 yılında iki çiftçi kaplan saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Park yetkilileri insanları ormanlık alandan uzak durmaları konusunda sık sık uyarıyor. Bölgeye gelen turistler ise, yanlarında rehber ve korunaklı araçlar olmadan bölgeye giriş ve gezi yapamıyor.

Motosiklette bulunan çocuk tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından hızla yayılan kaplan saldırısı internetin gözde videoları arasına girdi.