Annesi iki kardeşle birlikte oldu

Annesi iki kardeşle birlikte olan ve sokaklarda büyüyen Mustafa Celep'in DNA sonucu canlı yayında açıklandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gerçek ortaya çıktı.

Annesi iki kardeşle birlikte oldu

Mustafa Celep, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak hayat hikayesini anlatınca bir anda milyonların dikkatini çekti. Sokaklarda büyüdüğünü anlatan genç adam, aç kalmamak için köpeklere verilen yiyecekleri tükettiğini söylemiş ve stüdyoyu gözyaşlarına boğmuştu.

Hayattaki tek isteğinin babasının kim olduğunu öğrenmek olduğunu söyleyen Mustafa Celep, "Babamın soyadını taşımak istiyorum. İstediğim tek şey bu. Yıllarca sokaklarda kaldım ve yalnızdım. Annem zamanında iki kardeşle birlikte olduğu için gerçek babamın kim olduğunu bilmiyorum" demişti.

Babası, amcası mı? Amcası, babası mı?

Annesi Fidan Arslan'ın erken yaşta evlendiği Nihat Arslan tarafından kötü muameleye kaldığını belirten Mustafa Celep, annesinin Nihat Arslan'ın kardeşi olan Suat Arslan tarafından kaçırıldığını söyledi. Annesi o sırada hayatta olan Murat isimli oğlunu da geride bıraktı.

Daha sonra Nihat Arslan tekrar Fidan Arslan ile bir araya gelerek, "Geri dön" dedi ve ikna etti. Döndükten bir süre sonra da Mustafa Celep dünyaya geldi. Fidan Arslan'ın o sırada Nihat Arslan'dan mı yoksa Suat Arslan'dan mı dünyaya geldiği net olarak bilinmiyor.

Canlı yayına telefonla bağlanan anne Fidan Arslan, Mustafa Celep'in babasının Suat Arslan olduğunu iddia etmişti. Suat Arslan da aynı şekilde canlı yayına bağlanarak Mustafa Celep'i nüfusuna alacağını belirtmişti. Ancak Yalova'ya giden Mustafa Celep'e DNA testi olmadan almayacağını söylemişti.

Suat Arslan'ın bu isteğini reddetmeyen Mustafa Celep alınan örneklerle birlikte DNA testi yaptırdı ve genç adamın biyolojik babasının kim olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün yayınlanan bölümünde sonuçları alan Müge Anlı canlı olarak Mustafa Celep'in babasının Suat Arslan olduğunu açıkladı.