Müge Anlı'da sapık muavin olayı büyüdükçe büyüdü! 14 yaşındaki kıza atılan mesaj dehşete düşürdü

Müge Anlı'daki sapık muavin olayı büyüdükçe büyüdü. Ailesine kavuşan Ayşe Bağcı, muavinin 14 yaşındaki kıza attığı mesajları gördüğünü söyledi.

Müge Anlı'da sapık muavin olayı büyüdükçe büyüdü! 14 yaşındaki kıza atılan mesaj dehşete düşürdü

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dehşete düşüren olaylar yaşanmaya devam ediyor. İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ayşe Bağcı ailesi tarafından aranıyordu. Muavin Mücahit tarafından kandırılan Bağcı iknalar sonucunda ailesine döndü. Yaşadıklarını anlatan Ayşe Bağcı, muavin Mücahit'in 14 yaşındaki kıza attığı mesajı ifşaladı. 

Sapık muavinin 14 yaşındaki kıza attığı mesaj dehşete düşürdü

Ayşe Bağcı, ailesinin büyük ısrarları sonucu Müge Anlı'ya geldi. Evli ve 1 çocuk babası Mücahit'in otobüste kadınlara yaptıkları dehşete düşürmüştü. Bağcı, 14 yaşındaki kıza yazdığı mesajları gördüğünü söyledi. Mesajlarda, küçük kıza "üstünde ne var" diye sorduğunu da ifşaladı.

Müge Anlı'da sapık muavin olayı büyüdükçe büyüdü! 14 yaşındaki kıza atılan mesaj dehşete düşürdü - Resim : 1

Otobüste yaşananları anlatan kadının sözleri şoke etti

Mücahit isimli muavinin yaptıkları "pes" dedirtti. İsmini vermek istemeyen izleyici, yayına bağlanarak yaşadıklarını anlattı. Bir gün bir otobüs yolculuğunda Mücahit'in muavin olarak çalıştığını uyuyup uyandığı esnada camdaki yansımayı fark ettiğini belirtti. Telefonla bağlanan kadın, "Evli iki çocuklu bir kadın vardı, kocası yanında yoktu. Mücahit denilen şahıs koltuğu yatırdı. Ardından kadının bacağına dokunmaya başladı. Ben bunu fark edince şoföre anlattım. Sonrasında hemen müdahale etti şoför. Bunu otogarda bayağı dövdüler" dedi.

Müge Anlı'da sapık muavin olayı büyüdükçe büyüdü! 14 yaşındaki kıza atılan mesaj dehşete düşürdü - Resim : 2

Müge Anlı'da sapık muavin olayı büyüdükçe büyüdü! 14 yaşındaki kıza atılan mesaj dehşete düşürdü - Resim : 3