Müge Anlı'da dehşete düşüren olay! "Cinlerim var" diyen adamla ilgili itirafı ayrı tepkisi ayrı şaşırttı

Müge Anlı'nın programında dün dehşete düşüren olaylar gerçekleşti. Ailesi tarafından aranan Ayşe Bağcı, "Cinle evliyim, bende şeytan tüyü var" denilen Mücahit isimli evli ve çocuklu adamın yanında bulundu. Ayşe Bağcı'dan itiraflar da bugün tek tek geldi.

Müge Anlı'da dehşete düşüren olay! "Cinlerim var" diyen adamla ilgili itirafı ayrı tepkisi ayrı şaşırttı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İlahiyat fakültesi öğrencisi Ayşe Bağcı ailesi tarafından  aranıyordu. Konya'dan Samsun'a üniversiteye gitmek için otobüse binen Bağcı, evli ve bir çocuklu muavinle aşık olduğu iddiasıyla Mücahit adında bir adam tarafından Trabzon'a götürüldü. Aile kızının alıkonulduğunu iddia etti. Müge Anlı'ya röportaj veren Ayşe Bağcı, imam nikahlı sevgilisinin kavga ettiklerinde kendisine vurduğunu itiraf ederken, "benim için sorun değil" demesi şaşkınlık yarattı

Mücahit'in Ayşe Bağcı'ya canlı yayında büyü yaptığı iddia edildi

Mücahit adındaki adam kendisinin şeytan tüyü olduğunu ve bir cinle evli olduğunu söyleyerek şaşkınlık yaratmıştı. Canlı yayına bağlanan Ayşe Bağcı, görüntülü görüşme esnasında hayrete düşüren bir olay yarattı. Mücahit adındaki adam Ayşe Bağcı'nın omzuna dokunarak genç kadını sarstı. Olay esnasında Müge Anlı şaşkınlık yaşarken, aile Mücahit'in "işte böyle etkiliyor, şeytan tüyüm var dediği bu işte" ifadeleri dikkat çekti. 

 

Ayşe Bağcı şiddet gördüğünü itiraf etti

Ayşe Bağcı bugünkü programda verdiği röportajda sevgilisiyle tartıştığını, bu tartışma esnasında Mücahit'in kendisine vurduğunu ancak bu durumu problem etmediğini belirtti.

Müge Anlı'da dehşete düşüren olay! "Cinlerim var" diyen adamla ilgili itirafı ayrı tepkisi ayrı şaşırttı - Resim : 2

Mücahit: "Elimden geldiği kadar sadık kalmaya çalışıyorum"

Şeytan tüyü olduğunu söyleyen Mücahit, Ayşe Bağcı'nın çok kıskanç olduğunu ancak her erkeğin çapkın olduğunu kendisinin de elinden geldiği kadar sadık kalmaya çalışacağını söyledi. Bu sözler karşısında Müge Anlı dahil stüdyodakiler şaştı kaldı.

Daha önce de başka bir kadını kandırmış

Canlı yayına bağlanıp ismini vermek istemeyen kadın kendisinin de daha önce kandırıldığını Mücahit'in uygunsuz görüntülerini çektiğini kendisini tehdit ettiğini söyledi. Mücahit'e para vererek kurtulduğunu söyleyen kadın yaşadığı zor günleri anlatmakta zorlandı. Ayşe Bağcı'nın babası Mehmet Bağcı, suç duyurusunda bulunmak için kadına neredeyse yalvardı.