Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu yaptığı açıklamayla şaşırtmıştı! Gerçek çok başka çıktı! Meğer o açıklamayı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu araştırmacı gazeteci Müge Anlı geçtiğimiz haftalarda evleneceğini duyurmuştu. Ünlü gazeteci Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinaşi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Şinaşi Yüzbaşıoğlu geçtiğimiz gün bir paylaşımda bulunmuştu. Fakat gerçek çok başka çıktı.

Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu yaptığı açıklamayla şaşırtmıştı! Gerçek çok başka çıktı! Meğer o açıklamayı...

Sabah kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izlenme rekoru kıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamayla sevenlerini heyecanlandırmıştı. Programda evleneceğini açıklayan Müge Anlı, damat adayının da ismini duyurmuştu. 

Anlı geçtiğimiz günlerde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinaşi Yüzbaşıoğlu ile sade bir törenle evlendi. Müge Anlı'dan gelecek olan nikah kareleri ise büyük bir merakla beklenmeye devam ederken Şinasi Yüzbaşıoğlu'dan gelen sosyal medya paylaşımı dikkat çekmişti. 

Şinaşi Yüzbaşıoğlu Instagram hesabından yaptığı açıklamayla herkesi şaşırtmıştı. Gerçek sonradan ortaya çıktı. Açıklamayı Yüzbaşıoğlu'nun adına açılmış sahte hesaptan yapıldığı öğrenildi. 

 Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu yaptığı açıklamayla şaşırtmıştı! Gerçek çok başka çıktı! Meğer o açıklamayı... - Resim : 2