Muğla, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Hakkari, Bursa, İzmir, Bolu, Tekirdağ, İstanbul ve Adıyaman... Haberler hiç iyi değil. Tek tek uyarı yapıldı

Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Türkiye'de 7 ve üzerinde deprem beklenen illerimiz hakkında açıklama yapıldı. Muğla, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Hakkari, Bursa, İzmir, Bolu, Tekirdağ, İstanbul ve Adıyaman'da 7 ve üzerinde yeni bir deprem bekleniyor.

Muğla, Denizli,  Eskişehir,  Erzincan,  Hakkari,  Bursa,  İzmir,  Bolu,  Tekirdağ,  İstanbul ve Adıyaman... Haberler hiç iyi değil. Tek tek uyarı yapıldı

Türkiye deprem ülkesi olduğunu dönem dönem acı tecrübelerle hatırlıyor. Son olarak 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi derinden yasa boğdu. 

Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından ise Türkiye'de 7 ve üzerinde deprem beklenen illerimize yönelik önemli bir açıklama gerçekleştirildi. 

Oda tarafından yapılan açıklamaya göre Muğla, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Hakkari, Bursa, İzmir, Bolu, Tekirdağ, İstanbul ve Adıyaman'da 7 ve üzerinde deprem bekleniyor.