Muhabirleri azarladı! Basın toplantısını terk etti

Mircea Lucescu yönetimindeki Dinamo Kiev, Ülker Arena'da UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaştı. Temsilcimizin 2-1 kazanan karşılaşmaya Lucescu maç sonu yaptığı açıklama ile damga vurdu. Maç sonu basın toplantısı sırasında yaptığı kısa açıklama sonrasında "Beni anlayın" diyerek salonu terk etti. İşte detaylar...

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2-1 yenildikleri UEFA Avrupa Ligi grup aşaması ilk maçlarında Fenerbahçe karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında sarı lacivertli oyuncuları hedef aldı.

Rumen teknik adam, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum ama Avrupa seviyelerinde böyle oynamamalı. Çok fazla faul yapıldı. Oyuncularım sakatlandı. Kalecim sakatlandı. Forvet oyuncusunu defansa çekmek zorunda kaldım. Çok agresif bir maçtı" dedi.

Lucescu bu açıklamalarının ardından gergin bir şekilde "Bu kadar yeter sonra yine geliriz" dedi ve basın toplantısını soru almadan terk etti.

Basın mensuplarını azarladı

Basın mensuplarının "soru almayacak mı" tepkileri arasında salondan çıkmak üzere olan Rumen teknik adam kapıdan geri dönerek salonda bulunan spor muhabirlerine bağırmaya başladı. Gazetecilere tepki gösteren Lucescu maçta çok faul yapıldığını oyuncularının hastanelik olduğunu ve kendisine anlayış göstermeleri gerektiğini söyleyerek salonu gergin bir şekilde terk etti.

Rumen teknik adam basın odasını terkederken de gazetecilere döndü ve "Oyuncularım hastanelik oldu. Biraz beni anlayın" ifadelerini kullandı.