Muhammed Enes ve ağabeyi Abdülbaki enkaz altında tek bir şey yiyerek hayatta kalmış! Bu resmen bir mucize

Deprem felaketinin 9.gününde mucizeler arama kurtarma çalışmalarıyla enkaz altından çıkarılmaya devam ediyor. 198. saatte enkazdan sağlıklı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Muhammed Enes ve 21 yaşındaki ağabeyi Abdülbaki Yeninar 9 gündür enkazda nasıl yaşadıklarını anlattı. Yeninar kardeşler vücut geliştirmek için alınan protein tozu ile idare ettiklerini ifade ettiler.

Muhammed Enes ve ağabeyi Abdülbaki enkaz altında tek bir şey yiyerek hayatta kalmış! Bu resmen bir mucize

Depremin 198.saatinde enkaz altından sağ çıkan Muhammed Enes Yeninar ve Abdülbaki Yeninar nasıl hayatta kaldıklarını anlattılar. 21 yaşındaki Abdülbaki Yeninar da inancını kaybetmediğini, kurtulacağını bildiğini vurguladı.
 
“İÇİM ÇOK RAHATTI”

Yeninar  “Kardeşim vücut yapıyor, sporla ilgileniyor. Onun protein tozları vardı. Onu kullandık. İçim çok rahattı. Kurtarılacağımı biliyordum. Dua ettik enkaz altınayken. Orada içeriye hava geliyordu. Dışarıda oradaki kadar iyi nefes almadım. İçime çektikçe çekesim geliyordu. Oksijen problemi hiç yaşamadık” diye konuştu.


AİLE ÜMİDİ KESMİŞTİ

Onlarla yakından ilgilenen doktorlar iki kardeşin de durumlarının iyi olduğunu ifade ettiler. Öte yandan Yeninar ailesinin fertlerinin Muhammed Enes ve ağabeyi Abdülbaki’den ümidi kestikleri cesetlerini beklediklerini belirttiler. İki kardeşin de sağlıklı olarak çıkarılması tüm Türkiye’nin de yüzünü güldürmüş oldu.