Muharrem İnce Barış Yarkadaş’a konuştu: Ülkenin geleceği benim geleceğimden önemlidir

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a yaptığı açıklamada "Bana yönelik sahte kasetler, para dekontları ortalığa saçıldı. Bunların tamamı sahte olmasına rağmen beklediğim bazı kurumlardan CHP’den İYİ Parti’den tepki alamadım. Oysaki ben bu iftiralarla uğrarken başka bir yöntem uygulanabilirdi, iş birliğinin önü açılabilirdi. İftira attılar ama ben tüm bunları içime gömdüm. Ülkenin geleceği benim geleceğimden önemlidir" dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşen Yarkadaş önemli bilgiler verdi.

Yarkadaş'ın açıklamaları şu şekilde:

Bugün Muharrem İnce’yle Ekrem İmamoğlu baş başa görüştü. Uzun da bir görüşme oldu. Bu görüşme öncesi ben Muharrem İnce’yi aradım. Dedi ki “CHP Başkanı Özgür Özel’e Çarşamba ya da Perşembe görüşeceğiz çünkü Özgür Özel’le Almanya’ya gidişinin öncesinde konuştuk. Muharrem İnce ile yaptığımız sohbette şunları aktardı “Bana yönelik sahte kasetler, para dekontları ortalığa saçıldı. Bunların tamamı sahte olmasına rağmen beklediğim bazı kurumlardan CHP’den İYİ Parti’den tepki alamadım. Oysaki ben bu iftiralarla uğrarken başka bir yöntem uygulanabilirdi, iş birliğinin önü açılabilirdi.” Nasıl bir yöntem dedim. Şunları söyledi “Genel seçim öncesi hakkımda atılmayan hiçbir iftira kalmadı. Cumhur İttifakı’nda ise tam tersi oldu. Bakın Fatih Erbakan örneğine önce Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş en sonunda da Recep Tayyip Erdoğan gitti Fatih Erbakan’ı ikna etmek için. Bana ise tam tersi yapıldı. İftira attılar ama ben tüm bunları içime gömdüm. Ülkenin geleceği benim geleceğimden önemlidir.” dedi. Muharrem İnce burada ne söylüyor bir iş birliği istiyor Ekrem İmamoğlu’yla görüşme öncesi.