Muharrem İnce, CHP'den ne istedi? CHP Sözcüsü Deniz  Yücel anlattı: ‘CHP tabanının kabul edemeyeceği talepler’ vurgusu

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, 4 Ocak'tan itibaren CHP ile Memleket Partisi arasında yerel seçimde işbirliği müzakerelerinin farklı kanallar üzerinden yürütüldüğünü açıkladı. Ancak CHP tabanının kabul edemeyeceği talepler nedeniyle sürecin tıkandığını belirten Yücel, Sayın Muharrem İnce'nin ilkesel duruş konusunda hiçbir cümle kurmadığını ifade etti. Yücel, İnce'nin belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunduğunu belirtti.

Muharrem İnce, CHP'den ne istedi? CHP Sözcüsü Deniz  Yücel anlattı: ‘CHP tabanının kabul edemeyeceği talepler’ vurgusu

 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP ile Memleket Partisi arasında 4 Ocak'tan itibaren yerel seçimde işbirliği konusunda farklı kanallardan müzakerelerin yürütüldüğünü bildirdi. CHP tabanının kabul edemeyeceği talepler nedeniyle sürecin tıkandığını belirten Yücel, "Bu görüşmeler esnasında, 'ilkesel duruş' konusunda tek bir cümle dahi kurmayan, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında dile getirdiği siyasi eleştirileri gündeme dahi getirmeyen Sayın Muharrem İnce'nin açıklamalarını üzülerek dinledik." dedi.

"İNCE, BELLİ SAYIDA BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ VE İZMİR'DE BİR METROPOL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TALEBİNDE BULUNMUŞTU"
Sözlerini sürdüren Yücel "Yapılan görüşmelerde Sayın İnce, belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunmuştu. Süreç, parti tabanımızın ve örgütümüzün kabul edemeyeceği bir noktaya taşınınca müzakerelerin tıkanması üzerine bugünkü açıklamayı yaptı. Bugün yaptığı açıklamaların ve eleştirilerin müzakereler olumlu sonuçlansa idi asla yapılmayacağını biliyoruz. Değerlendirmeyi kamuoyuna bırakıyoruz." ifadelerine yer verdi.