Muharrem İnce ile ne görüştü? Fikri Sağlar tv100'e konuştu: Kırgınlığını haklı olarak dile getirdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde Muharrem İnce'yle görüşme gerçekleştirdiğini açıklayan eski CHP milletvekili Fikri Sağlar, tv100 Ana Haber'de Ece Üner'e açıklamalarda bulundu. Sağlar "Muharrem İnce’nin sitemine objektif olarak bakarsanız haklı görünüyor. 6’lı masaya alınmadığını söylüyor, evet bunlar hata olabilir ama bunları düzeltecek olan iki genel başkanın görüşmesidir. Çok daha önce İnce'yle görüşülmesi gerekirdi. Kırgınlığını haklı olarak dile getirdi" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir canlı yayın programındaki "14 Mayıs öncesi de sonrası da dahil olmak üzere Muharrem İnce'ye bir teklif yapıldı ama üzerinde uzlaşılamadı; bana göre biz üzerimize düşeni yaptık. Buluşma günü bir teklif olmadı. Karşı tarafı suçlamak, ayrıntıya girmek istemem." sözlerine Memleket Partisi lideri Muharrem İnce "Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır." şeklinde yanıt verdi. 

"İNCE'YE CHP'LİLER TARAFINDAN MÜTHİŞ BİR BASKI SÖZ KONUSU"
Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde İnce'yle görüşme gerçekleştirdiğini açıklayan eski CHP milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, tv100 Ana Haber'de Ece Üner'e açıklamalarda bulundu. Sağlar "Sayın İnce'ye CHP'liler tarafından müthiş bir baskı söz konusu. Arkadaşlarım da bu konuda partinin abilerinden biri olarak görevi almam doğrultusunda başvuruda bulundular. Sayın Genel Başkanla bu konuyu konuştum." dedi. 

İNCE VE KILIÇDAROĞLU NE GÖRÜŞTÜ?
Sağlar "Sayın Muharrem İnce, 29 Mart'ta Kılıçdaroğlu ziyaret ettiğinde deprem, altılı masanın ve Memleket Partisi'nin nasıl kurulduğunu görüştüklerini belirtti." dedi.

"KIRGINLIĞINI HAKLI OLARAK DİLE GETİRDİ"
Üner'in "O görüşmede kapalı kapılar ardından Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye teklif gitseydi kabul eder miydi?" sorusuna Sağlar "O gün bile sona en yakın gün. Çok daha önce İnce'yle görüşülmesi gerekirdi. Kırgınlığını haklı olarak dile getirdi." yanıtını verdi.

"Muharrem İnce’nin sitemine objektif olarak bakarsanız haklı görünüyor" diyen Sağlar "6’lı masaya alınmadığını söylüyor, evet bunlar hata olabilir ama bunları düzeltecek olan iki genel başkanın görüşmesidir." dedi.