Muharrem İnce'den tv100'e özel açıklama: O iki ismin toplantıda olması Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin üst düzey kurmayları ile yaptığı toplantıyla ilgili tv100'e özel yaptığı açıklamada Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce "Grup Başkanı ve Grup Başkanvekilinin o toplantıda olması CHP’nin kültürüne aykırıdır ve Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır" dedi.

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, gazeteci Faruk Aksoy, gazeteci Barış Yarkadaş, hukukçu Mete Han Özkan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu.

"DOĞRU BİR DAVRANIŞ DEĞİL"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle yaptığı görüşmeyi aktaran Özkal "Sayın İnce’yle telefonda konuştum kendisi bana ‘2014 yılında Kılıçdaroğlu’nun odasına gidip aday olacağımı söyledim ve Grup Başkanvekilliğinden istifa ettim, olması gereken budur. Bunun dışındaki bir davranış doğru değildir." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA SAYGISIZLIKTIR"
Toplantıya katılan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ı kasteden İnce "Özellikle Grup Başkanı ve Grup Başkanvekilinin o toplantıda olması CHP’nin kültürüne aykırıdır ve Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır" ifadelerini kullandı.