Muharrem İnce'ye teklif gitti mi? Fikri Sağlar, sosyal medyadan duyurdu

Eski Bakan ve siyasetçi Fikri Sağlar, Memleket Partisi Muharrem İnce'nin 'İttifak ile ilgili bana hiçbir teklif yapılmadı' sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde 3 Nisan tarihinde Memleket Partisi genel merkezinde İnce ile görüştüğünü ifade eden Sağlar, sunulan teklifi İnce'nin reddettiğini söyledi.

Muharrem İnce'ye teklif gitti mi? Fikri Sağlar, sosyal medyadan duyurdu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'bir teklif yapıldı ama uzlaşılamadı' açıklamasına cevap vererek, "Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır." demişti. İnce'nin bu sözlerine kendisiyle bizzat görüşen eski Bakan ve siyasetçi Fikri Sağlar'dan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sağlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ve oluruyla 3 Nisan'da, İnce ile Memleket Partisi genel merkezinde bir uzlaşma görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi.

"İNCE, ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİNİN MÜMKÜN OLMAYACAĞINI BİLDİRDİ"

İnce'nin uzlaşmaya sıcak bakmadığına dikkat çeken Sağlar, şunları söyledi:

"Yapılan görüşmede Sn. İnce, partililerine ve kendisine Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza veren 113 bin destekçisine saygısı nedeniyle, seçime partisiyle gireceğini ve adaylıktan çekilmesinin mümkün olamayacağını bildirmiştir."

Görüşmenin ardından detayların Kılıçdaroğlu'yla paylaşıldığını dile getiren Sağlar, her iki genel başkana da teşekkür ederek sözlerine son verdi.