Münevver Karabulut, Cem'in bir sırrını öğrendiği için mi öldürüldü? Karabulut cinayetinde ailenin ilk avukat Faruk Zorba tv100'e konuştu

Yıllar önce yaşanan Münevver Karabulut Cinayeti kamuoyunun aylarca gündeminde yer almıştı. Cinayetten yıllar sonra ailenin yaptığı paylaşımlarla olay yeniden gündemde yer alırken Münevver Karabulut ailesinin ilk avukatı Faruk Zorba ilk kez tv100'den Devrim Tosunoğlu'na konuşarak cinayete ilişkin hiç konuşulmayan detayları paylaştı. Zorba, Karabulut'un Garipoğlu'nun öğrenmemesi gereken bir sırrını öğrenmiş olabilme ihtimalinin olduğunu söyledi.

2009 yılında Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu'nun vahşi cinayetine kurban gitmişti. Kamuoyunun aylarca konuştuğu cinayet dosyasında yıllar sonra Garipoğlu ailesinin yaptığı paylaşımlar olayın tekrar konuşulmasına ve cinayet dosyasında sır kalan yerler olup olmadığının tartışılmasına sebep oldu.

Olayın yeniden kamuoyu gündemine taşınması sonrasında tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu cinayete ilişkin geri planda kalan konuşulmayan detayların olup olmadığını ve akıllardaki soruları Karabulut ailesinin ilk avukatı Faruk Zorba ile konuştu.

Röportajın üçüncü ve son kısmında Zorba, Cem Garipoğlu'na psikayatristlerin koyduğu teşhis ile cinayetten önce Garipoğlu'nun internet üzerinden yaptığı acısız intihar araştırmasına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Münevver Karabulut, Cem'in bir sırrını öğrendiği için mi öldürüldü? Karabulut cinayetinde ailenin ilk avukat Faruk Zorba tv100'e konuştu - Resim : 1

Zorba, Cem Garipoğlu'nun antisosyal kişilik bozukluğu olduğunu söyleyerek cinayetten 1-2 sene önce internette acısız intiharın nasıl yapıldığını araştırdığını söyledi. 

 "ANNESİ CİNAYETİ GÖRMESE BİLE OLAY SONRASINDA EVİN HALİNİ GÖRMÜŞ OLMALI"

Cinayet sonrası evde kızlardan birinin İngilizce dersi olduğunu ve annenin eve geldikten sonra alt katın kan gölü halini görmüş olması gerektiğini ifade eden Zorba, "Cem verdiği ifadede cinayeti işlemesinden dakikalar sonra annesinin eve geldiğini söyledi. Cinayete tanık olmasa dahi annesinin evi görmemesine imkan yok.

 

Kızlarından biri İngilizce dersi alıyor. Garipoğlu evden çıktıktan yarım saat sonra hoca geliyor ve 1.5 saat üst katta kıza ders veriyor." dedi.

Münevver Karabulut, Cem'in bir sırrını öğrendiği için mi öldürüldü? Karabulut cinayetinde ailenin ilk avukat Faruk Zorba tv100'e konuştu - Resim : 4

YILLAR SONRA GELEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA AİLE NEYİ AMAÇLIYOR?

Garipoğlu ailesinin yıllar sonra yaptığı sosyal medyadaki paylaşımlarının bir tesadüf olmadığını söyleyen Zorba, "Yapmak istedikleri şey karşı tarafı tahrik etmek. İlk paylaşımında 'Gördünüz mü cem diye bir oyuncu var, yaşıyor bu, diyorlar.' İkinci paylaşımda koltuğun üzerindeki poza bakarsak bu da bilinçli ve tamamen amacı acı çektirmek üzerine." ifadelerini kullandı.

CEM GARİPOĞLU İNTİHAR ETMEDİ Mİ?

Faruk Zorba, Garipoğlunun intihar etmediğine dair kamuoyunda dolaşan iddiaların gerçeklik payının olmadığını düşündüğünü söyleyerek, "Cem'in intihar ettiği haberini radyodan öğrendim ve hiç şaşırmadım. Antisosyal kişilik bozukluğu olanlarda  intihar oranı çok yüksektir. Garipoğlu'nun intiharı sonrası 50 kişi belki zorunlu olarak cesedi gördü. Böylesi bir durumda bir şey gizli tutulamazdı, muhakkak ortaya çıkardı." şeklinde konuştu.

MÜNEVVER KARABULUT, CEM'İN BİR SIRRINI ÖĞRENDİĞİ İÇİN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

Zorba, Münevver Karabulut'un Cem Garipoğlu'nun öğrenmemesi gereken bir sırrını öğrenmiş olabilme ihtimalinin olduğunu ve bunun da Cem'in bir dürtüsünü tetiklemiş olabileceğini söyledi.

Zorba, Cem Garipoğlu'nun antisosyal kişilik bozukluğu özellikleri gösterdiğini söyleyerek cinayetten 1-2 sene önce internette acısız intiharın nasıl yapıldığını araştırdığını söyledi. Zorba, Münevver Karabulut'un Cem Garipoğlu'nun öğrenmemesi gereken bir sırrını öğrenmiş olabilme ihtimalinin olduğunu ve bunun da Cem'in cinayeti işleme dürtüsünü tetiklemiş olabileceğini, çünkü sosyopat kişilik yapısına sahip kişilerin dürtülerle hareket ettiğini söyledi.

 "ANNENİN EVİN KANLAR İÇİNDE OLDUĞUNU GÖRMEMESİNE İMKAN YOK"

Zorba, "Annenin evin kanlar içinde olduğunu görmemesine imkan yok. Valizleri Etiler'e götürürken annesinin kardeşlerinin eve geleceğini kanları göreceğini biliyor ama umursamıyor. Cem pekala annesinin ve küçük yaşta ki kız kardeşlerinin evin o halini göreceğini biliyor ama bunu bile umursamıyor. 

Uzmanlar sosyopatların eylemlerinin sorumluluklarını üstlenmediklerini, merhametten yoksun olduklarını söylüyor.” dedi.