Münevver Karabulut cinayetinde bilinmeyen detaylar ortaya çıktı: Ailenin ilk avukatı ilk kez tv100'e anlattı! Avukat Zorba kamera kayıtlarına nasıl ulaştı?

3 Mart 2009 tarihinde vahşi bir cinayete kurban giden Münevver Karabulut cinayeti 14 yıl sonra yeniden gündemde. Cinayete ilişkin ilk kez duyulacak detayları Karabulut ailesinin ilk avukatı olan Faruk Zorba ilk kez tv100'den Devrim Tosunoğlu'na anlattı. Cem Garipoğlu'nun cinayeti işlediği gündeki kamera kayıtlarına 1 ay sonra ulaştığını söyleyen Zorba, normalde silinmiş olması gereken kamera kayıtlarına nasıl ulaştığını ve görüntülerin içeriğinde neler olduğunu da paylaştı.

2009 yılında korkunç bir cinayete kurban giden Münevver Karabulut cinayeti, aradan geçen 14 yıl sonra Garipoğlu'nun ailesinin evde cinayetinin işlendiği kanepede poz verip sosyal medyada paylaşmasıyla ve beraberinde kimi dikkat çeken paylaşımlarla bir kez daha gündeme geldi.

Türkiye'nin aylarca konuştuğu cinayete ilişkin gün yüzüne çıkmamış detayları Karabulut ailesinin ilk avukatı Faruk Zorba, yıllar sonra tv100'den Devrim Tosunoğlu'na anlattı.

3 bölümden oluşan röportaj dizisinin ilk bölümünde Faruk Zorba, cinayetin işlenmesinin ardından silindiği ifade edilen kamera kayıtlarına 1 ay sonra nasıl ulaştığını paylaştı.

"30 GÜN SONRA SİLİNMİŞ OLMASI GEREKEN KAMERA KAYITLARINA ULAŞTIM"

Avukat Zorba, üzerinden 30 gün geçtiği için silindiğini düşündüğü kamera kayıtları görünce şaşkınlığını gizleyemediğini söyleyerek, o gün yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Cinayet sonrasında olayın yaşandığı evin oraya defalarca gittim ve orada güvenlik kameralarını gördüm. Uzman bir arkadaş bekçi kulübesinde bilgisayara bağlı görüntüleri izliyordu.

Münevver Karabulut cinayetinde bilinmeyen detaylar ortaya çıktı: Ailenin ilk avukatı ilk kez tv100'e anlattı! Avukat Zorba kamera kayıtlarına nasıl ulaştı? - Resim : 1

"GÖRÜNTÜLERİ DİSKE KAYDETMEYE ÇALIŞIRKEN HATA OLUŞMUŞ"

Ardından uzman arkadaş yanıma gelerek o gün eve giriş ve çıkış kayıtlarının bulunduğu tüm görüntülerin bilgisayarda olduğunu söyledi. Üzerinden 30 gün geçtiğinden silinmiş olması gereken kamera kayıtlarını görünce şaşırdım.

"KAMERALARDAN EVİN GÜVENLİK KAMERALARI VE TÜM HAREKETLİLİĞİ GÖRÜLÜYOR"

Bana aktarılana göre, cinayetin işlenmesinin ardından 4 gün sonra 7 Mart 2009 tarihinde birisi görüntüleri kaydetmeye çalışmış ama bilgisayarın disk okuyucusu bozuk olduğundan kaydedememiş.

Güvenlik kamerası görüntülerinden evde ne kadar hareket varsa görülüyor.

Münevver Karabulut cinayetinde bilinmeyen detaylar ortaya çıktı: Ailenin ilk avukatı ilk kez tv100'e anlattı! Avukat Zorba kamera kayıtlarına nasıl ulaştı? - Resim : 2

OLAY GÜNÜ DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR...

Güvenlik kamerası kayıtlarından da görüldüğü kadarıyla cinayet günü yaşananlar dakika dakika şöyle gerçekleşti:

10.20:  Baba Garipoğlu evden ayrılıyor.

11.04:  Anne Garipoğlu kızlarıyla evden çıkıyor.

12.47:  Cem Garipoğlu testere almaya gidiyor.

13.08: Cem Garipoğlu elinde beyaz bir poşetle geri geliyor.

15.20: Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu ile siteye geliyor.

18.30: Cem Garipoğlu, bavul ve gitar kutusuyla villadan ayrılıyor.

19.00: Öğretmen derse geliyor

19.20: Anne Garipoğlu tekrar eve geliyor.

20.30: Cem Garipoğlu cesedi Etiler'deki çöp konteynerine bırakıyor

21.45: Cem Garipoğlu eve dönüyor.

23.01: Baba Garipoğlu eve geliyor.

23.46: Baba ve oğul evden çıkıyor

23.50: Polis villaya geliyor

23.57: Baba Garipoğlu eve dönüyor, polisleri görünce uzaklaşıyor.