Murat Boz'un sözleri sosyal medyada infial yarattı

Murat Boz, korona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının konuşulduğu bugünlerde sosyal medya canlı yayınında takipçilerine "Hava çok güzel. Tavsiyem; çıkın evde durmayın" çağrısında bulundu. Tepkiler üzerine Boz yeni bir açıklama videosu yayınladı.

Koronavirüse karşı alınan önlemler her geçen gün artarken, vatandaşlar koronavirüs tehdidinden dolayı eve kapanırken, şarkıcı Murat Boz'un yaptığı paylaşım sosyal medyada tepki çekti.

Yetkililerin sık sık gerekmediği ve mecbur kalınmadığı takdirde dışarı çıkılmamasının çok önemli olduğunu vurgulamalarına karşın Murat Boz'un bu tarz bir söylemde bulunması sosyal medyada adeta infial yarattı.

"Yanlış anlaşıldım" dedi, özür diledi

Murat Boz daha sonra sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Boz, 'dışarı'dan kastının yaşadığı sitedeki spor alanları ve yeşil alanlar olduğunu ifade etti.

Boz şunları söyledi:

"Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için kendi sitemde kontrollü bir anda temasın olmadığı bir alanda oksijen almak temiz hava almak için dışarı çıktım. Şimdi de evime döndüm. Sağlık Bakanlığı'nın direktifleri çok önemli, yakın temastan uzak durmak, kalabalık ortamlara girmemek çok önemli. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamak çok önemli Ben de bunu uyguluyorum. Hepinize sağlıklı günler. Ulusça milletçe bu zor günleri de sağlık ve sıhhatle atlatacağımıza inancım yüksek."