Murat Dalkılıç, Hande ve Kerem'i davet eden Acun Ilıcalı'yı da sildi!

Exxen ile adından bahsettiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Yılbaşı gecesi yayımlanan O Ses Türkiye programına, eski sevgilisi Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i davet etmesine sinirlenen Murat Dalkılıç, öfkeden deliye döndü ve Acun Ilıcalı'yı sildi.

Murat Dalkılıç, Hande ve Kerem'i davet eden Acun Ilıcalı'yı da sildi!

Sen Çal Kapımı dizisinde beraber başrol oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Acun Ilıcalı'nın sunumunu yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı özel bölümüne beraber katıldı. Erçel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç ise bu durum karşısında kıskançlık krizine girdi.

Murat Dalkılıç, Hande ve Kerem'i davet eden Acun Ilıcalı'yı da sildi! - Resim : 1

TV8'de yılbaşı akşamı yayımlanan O Ses Türkiye programına Acun Ilıcalı, Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i davet edince öfkeden deliye dönen Murat Dalkılıç, sinirinden Acun Ilıcalı'yı sildi. 

Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in O Ses Türkiye yarışmasına beraber katılmasıyla Ilıcalı'ya karşı tavır aldı.Dalkılıç, sosyal medya hesabı Instagram'dan Hande Erçel'i silmesinin ardından Acun Ilıcalı'yı da sildi.

 

Murat Dalkılıç, Hande ve Kerem'i davet eden Acun Ilıcalı'yı da sildi! - Resim : 3

İddialara göre, Murat Dalkılıç, hızını alamadı ve Kerem Bürsin ile Hande Erçel ile ortak takipleşen arkadaşlarını da sosyal medyadan sildi.

Murat Dalkılıç, Hande ve Kerem'i davet eden Acun Ilıcalı'yı da sildi! - Resim : 4