Murat Dalkılıç'a Hande Erçel'i unutturdu!

Kısa bir süre önce Hande Erçel ile ayrılan Murat Dalkılıç'ı instagram paylaşımları ele verdi.

Murat Dalkılıç'a Hande Erçel'i unutturdu!

Popçu Murat Dalkılıç, Hande Erçel'i unuttu! Bir süredir Bodrum'da tatilde olan şarkıcının, Gizem Gültekin ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Gizli beraberliği ise ikilinin önceki akşam sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ele verdi. Hande Erçel'le evliliğe doğru giden ilişkisi geçtiğimiz temmuz ayında sona eren Murat Dalkılıç'ın, bir süre önce yeni bir ilişkiye yelken açtığı konuşuluyor.

Bodrum'da tatilde olan 37 yaşındaki popçu, önceki akşam dizi izlerken çektiği videoyu Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştı. Takvim gazetesinin haberine göre; ünlü şarkıcıyla aynı yerden paylaşım yapan Gizem Gültekin isimli bir güzel ise Murat Dalkılıç'ın dikkatli hayranlarının gözünden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı ve Gizem Gültekin, farklı saatlerde aynı yerden aynı diziyi izlerken kendilerini ifşa etti. İddiaya göre; Dalkılıç ve Gültekin'in gizemli Bodrum tatili, "Murat yeni aşkını bulmuş" dedirtti. Son olarak Hande Erçel ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç'ın bu haber sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu. Murat Dalkılıç'ın çocuk isteğine, güzel oyuncunun "Çok erken" demesi üzerine, ünlü çiftin ayrıldığı iddia edilmişti.