Müslüman olan Della Miles Türkiye'ye geldi

Uzun yıllar Micheal Jackson ve Whitney Houston'ın vokalistliğini yapan ve kısa bir süre önce Müslüman olan Miles Türkiye'ye geldi.

Müslüman olan Della Miles Türkiye'ye geldi

ABD'nin Teksas eyaletinde dünyaya gelen Della Milles, Los Angeles'a giderek reklam müzikleri seslendirdi ve albüm kayıtları yaptı. Miles, Michael Jackson, Whitney Houston'ın vokalistliğini yapan şarkıcı, daha sonra kendi şarkılarını seslendirmeye başladı.

Pek çok projede yer alan ünlü şarkıcı, Türkiye'de de Müslüm Gürses, Zeki Müren için hazırlanan anma albümlerinde yer aldı, Murat Kekilli'nin "Gümüş Teller" albümündeki "Git" şarkısına eşlik etti.

Kısa bir süre önce Müslüman olan Della hem İstanbul’un tarihi yerlerini gezdi. Hem de hayranlarıyla buluştu.

Sultanahmet cami, Ayasofya, Eminönü gibi tarihin yoğun hissedildiği bölgeleri de gezen Miles Kapalı çarşı’dan aldığı Türk bayrağını evine asacağını söyledi.

"Böyle güzel bir ülkeniz olduğu için çok şanslısınız"

Ünlü sanatçı, İstanbul'un inanılmaz güzellikte bir şehir olduğuna vurgu yaparak, Türk kültürünü daha iyi yaşamak ve insanlarla buluşmak için her fırsatta İstanbul'a gelmeye çalıştığını ifade etti.

"Böyle güzel bir ülkeniz olduğu için çok şanslısınız." diyen Miles, "Dışarıda olup bitenin önemi yok. Ben bir siyasetçi değilim. Birbirinize sımsıkı sarılın. Kendinizi ve geleneklerinizi koruyun. Avrupa'da ya da Türkiye'de, nerede olursam olayım, geleneklerimi kaybetmedim, koruyorum. Sadece diyorum ki birbirinizi sımsıkı tutun ve sevin." diye konuştu.

Muğla'da ev alarak yılın bir kısmını burada geçirmeye başlayan sanatçı, down sendromlu çocukları ziyareti esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile bir süre sohbet etmişti.

Türkçe öğrenmeye başlayan, çeşitli televizyon programlarına konuk olan ünlü sanatçı, konserlerinin yanı sıra katıldığı çeşitli etkinliklerde de yoğun ilgi görüyor.