Mustafa Ceceli, son yaptığı hangi aranjenin başarısına dikkat çekti?

Sözleri Sezen Aksu’ya, müziği ise ilker Bayraktar’a ait olan “Ki sen” adlı yeni şarkısını piyasaya çıkaran müzik dünyasının başarılı ismi Mustafa Ceceli, Etiler’de görüntülendi. Ceceli, evde geçen karantina günlerini anlattı.

Ünlü müzisyen birçok ünlü isim gibi karantina döneminde mutfağa olan ilgisinin arttığını ifade etti. Mustafa Ceceli kilo almaktan dert yandı. Ünlü şarkıcı evde hamur işlerine merak sardığını belirtti.

Ünlü müzisyen saçlarını eşi Selin İmer’in kestiğini açıkladı. Mustafa Ceceli karantinada 12 yıldır aradığı mikrofonunu bulduğunu söyledi. Eve misafir kabul etmediğini söyleyen Ceceli, annesi Ayşe Ceceli’nin bu duruma sitem ettiğini vurguladı.

Mustafa Ceceli, son dönemde aranjesine imza attığı ünlü sanatçı Ebru Yaşar’ın “Kalmam” şarkısının da çok başarılı olduğuna dikkat çekti. Öte yandan Türkiye’nin en güçlü yorumcularından Ebru Yaşar’ın 17 milyon kez dinlenen “Kalmam” şarkısı, büyük bir başarıya daha imza attı.

Bilal Sonses imzalı şarkı, telifmetre resmi verilerine göre nisan ayının “Arabesk / Fantazi Radyo Tv Top10 listesinde 1 numarada yer aldı.