Mustafa Ceceli'den Justin Bieber'a övgü: Justin diye yazılır, adam diye okunur

Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti, bebek mi bekliyor?

Mustafa Ceceli ile Selin İmer Çifti, Etiler’de bir restorana girerken kameralara takıldı. Ünlü çift verdikleri bebek haberiyle muhabirleri şaşırttı. Selin İmer daha fazla dayanamayıp gerçeği itiraf etti ve 1 Nisan şakası yaptıklarını söyledi. Mustafa Ceceli, genç kuşak şarkıcılar arasında en başarılı ismin Bilal Sonses olduğunu vurguladı. Ünlü müzisyen pandemi nedeniyle tatil planı yapamadıklarını ifade etti.

Masumiyet” dizisinin oyuncuları Serkay Tütüncü ile Deniz Işın’ın Mustafa Ceceli’nin “Bedel” isimli şarkısıyla ilgili çektiği TikTok videosu kısa sürede viral olmuştu. Ceceli, “Kahraman” şarkısını hazırladığı Survivor birincisi Cemal Can’a da destek verdi.

Selin İmer, eşiyle ayrı evlerde yaşadıklarını açıklayan Fazıl Say’a destek verirken Mustafa Ceceli ise “Bu durum delikanlıyı bozar” yorumunu yaptı. Ceceli, geçen günlerde eşi Hailey Rhode Baldwin’in uygunsuz fotoğrafını çektiklerini iddia ederek magazin muhabirleriyle tartışan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’a da şaşırdığını anlattı.