Mustafa Sandal’dan flaş açıklama!

Mustafa Sandal, sık sık beraber görüntülendiği ve “Asistanım” dediği Gülşah Esra ile aşk mı yaşıyor?

Hafta sonu Harbiye Açıkhava’da Zeynep Bastık’ın sahnesine konuk olan Mustafa Sandal, daha sonra soluğu Bebek’te aldı. Sandal’ın yanında adının aşk dedikodularına karıştığı asistanı Gülşah Esra vardı.

Ünlü popçu, geçen yaz tekne tatilinde beraber görüntülendiği Gülşah Esra ile daha sonra sosyal medyadan beraber videolu açıklama yapmıştı.

Mustafa Sandal’ın “Asistanım” dediği Gülşah Esra 2017 yılında Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı ve “Gelinim Sensin” yarışmasına katıldığı ortaya çıkmıştı.

Mustafa Sandal, Gülşah adıyla hitap ettiği genç kadınla görüntülendiği Bebek’te çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gülşah Esra, Mustafa Sandal ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Bu sırada ünlü popçu çiçek satıcısına 100 tl verdi.

Mustafa Sandal, çapkınlık haberleriyle sürekli gündeme geldiği hatırlatıldığında ise “Bekar adamım. Evde kendi kendime aynada mı bakacağım?” dedi. Ünlü popçu, “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna ise şu karşılığı verdi.

Bileğindeki doğum tarihini simgeleyen 1970 dövmesiyle dikkat çeken Sandal, hakkında konuşma yasağı aldırdığı Melis Sütşurup’la yaşadığı ilişkisiyi de değerlendirdi.

Mustafa Sandal geçen günlerde de Gülşah Esra ise ofisine beraber gelmiş, ancak çıkışta görüntü vermemek için genç kadını tek başına göndermişti.