Naci Görür'ün tavsiyeleri doğrultusunda Murat Kurum program hazırladı

Kübra Par'la Farklı Açılar programında, Par, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür ile AK Parti İBB adayı Murat Kurum'un geçtiğimiz haftalarda yaptığı görüşmeye değindi. Par "Naci Görür geçtiğimiz haftalarda bana yaptığı açıklamada “Ben bu deprem konusunda siyaset üstü kalmak istiyorum. Acilen bu dönüşümleri gerçekleştirmemiz lazım." dedi. Par, Kurum'un aday olmadan Görür ile deprem ve kentsel dönüşüm üzerine görüşme yapmasına vurgu yaptı.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İYİ Parti GİK Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, hukukçu Bışar Özbey, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri programda masaya yatırıldı.

"PROGRAMI NACİ GÖRÜR’ÜN TAVSİYELERİ DOĞRULTUSUNDA HAZIRLADIK"
Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Murat Kurum ile geçen haftalarda yaptığı görüşme programda masaya yatırıldı. Par "Naci Görür geçtiğimiz haftalarda bana yaptığı açıklamada “Ben bu deprem konusunda siyaset üstü kalmak istiyorum. Siyasetçileri uyarmak istiyorum. Acilen bu dönüşümleri gerçekleştirmemiz lazım. Hangi parti benden destek isterse vermeye hazırım” dedi. Murat Kurum’un bu fotoğrafı aday olmadan çekilmiş bir fotoğraf. Şimdi de ‘Programı Naci Görür’ün tavsiyeleri doğrultusunda hazırladık’ diyorlar" ifadelerine yer verdi.