Nagehan Alçı, Fazıl Say kavgası büyüyor: "Şizofren! Acil Bakırköy'e kapatılmalı!"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde beraberinde Nagehan Alçı'ya yer vermesiyle başlayan tartışma devam ediyor. Fazıl Say'ın bu duruma çok kızmasının ardından, Alçı'dan yeni bir hamle geldi.

Nagehan Alçı, Fazıl Say kavgası büyüyor: "Şizofren! Acil Bakırköy'e kapatılmalı!"

Gazeteci Nagehan Alçı ile piyanist Fazıl Say arasında sular durulmuyor. Say, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı'yı da gazeteciler arasında almasına çok kızmıştı. İkili arasında tartışmalar başlamıştı. Son olarak Alçı, Say için "Bakırköy'e kapatılmalı" sözleriyle gündem oldu. 

Fazıl Say, Nagehan Alçı'ya ne demişti?

Piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Nagehan Alçı'ya şu açıklamayı yapmıştı:

"O kadın ve kocası televizyonlarda,10-15 yıldır, bu ülkenin aydınlarının, Atatürkçülerin, hayatını karartmak için, her tür algıyı yaratmıştır. Benim 10 ay hapis cezası almamdan önceki tutumu da defalarca bu yöndeydi! Benim KESİN “KIRMIZI ÇİZGİM"

Say, İmamoğlu'na yönelik ise şunları söylemişti:

"Muhalefetin bir yanlış aday daha gösterme lüksü yoktur. İmamoğlu’nun en büyük destekçilerinden biriydim. Ta ki bu Nagehan konusu, tam bir hayal kırıklığıdır. Uyardık. Üstüne “vız gelir” dedi. Kızdık. Bu sefer inadına yaptı! Orada dur! Güvendiğimiz, Bize yakışır biri arıyoruz!"

Nagehan Alçı: "Acilen Bakırköy'e kapatılmalı"

Fazıl Say'ın bu açıklamalarının ardından Nagehan Alçı sosyal medya hesabından şu cevabı verdi: “Ben de Ekrem’i aday maday yaptırtmıyorum” diyen bir piyanistin, kafasına huni geçirip “Ben Napolyon’um” diye bağıran bir hastadan farkı yok. Bu hastalığın adı şizofreni. Acil Bakırköy’e yatırılıp müşahede altında tutulması şart. Fazıl Say’ın düştüğü bu duruma çok üzülüyorum..."