Nagehan Alçı’dan Kemal Kılıçdaroğlu kulisi! CHP Genel Merkezi’nde durum ne yönde? Kılıçdaroğlu ne yapacak?

tv100'ün gündemi belirleyen programı Eşit Ağırlık'ta Nagehan Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili "Sonuçlar netleştikten sonra CHP Genel Merkezi’ndeki hava istifa yönünde değildi. Kılıçdaroğlu ve yakın çevresi kurultayın yerel seçimlerden sonrasına ötelenmesinden bahsediyor. Bugünden baktığımızda yerel seçimlere kadar Kılıçdaroğlu koltuğunu korumak istiyor." kulis bilgisini paylaştı.

Gazeteci Yazar Kenan Alpay , Hukukçu Mete Han Özkan, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik , Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, tv100 Ankara Temsilci Deniz Gürel; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ın konuğu oldu. 28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu programda masaya yatırıldı. 

"KILIÇDAROĞLU KOLTUĞUNU KORUMAK İSTİYOR"
Seçim sonuçlarının ardından CHP'den kulis bilgilerini aktaran Alçı "Dün akşam sonuçlar netleştikten sonra CHP Genel Merkezi’ndeki hava istifa yönünde değildi. O hava bugünde değişmiş değil. Sayın Kılıçdaroğlu ve yakın çevresi kurultayın yerel seçimlerden sonrasına ötelenmesinden bahsediyor. Bugünden baktığımızda yerel seçimlere kadar Kılıçdaroğlu koltuğunu korumak istiyor. CHP'de başka bir çalkalanmaya sebep olmak istemiyor. Hatta sonrasında CHP Genel Başkanlık koltuğunu korumak istiyor. Bu ekonomik verilerle Erdoğan seçilmiş de olsa fazla gidemez, en fazla 2026'ya kadar dayanabilir şeklinde etrafını motive ettiği şeklinde kulis bilgileri geldi. 2026’da erken seçime gidileceğini öne sürerek moralleri yüksek tutmaya çalışıyor." dedi.